Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Za vikend rade lokacije za izdavanje ličnih dokumenata

01 Oktobar 2022
1 min.
Za vikend rade lokacije za izdavanje ličnih dokumenata

Lokacije za izdavanje ličnih dokumenata Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske radiće za vikend povodom održavanja opštih izbora, saopšteno je iz Ministarstva.


Ove lokacije rade danas u 7.00 časova do sutra u 19.00 časova.

Radi preduzimanja mjera i radnji za bezbjedno održavanje opštih, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija i zabrani saobraćaja za teretna motorna vozila nosivosti iznad 3,5 tona u drumskom saobraćaju na području Srpske od ponoći do ponedjeljka, 3. oktobra, do 6.00 časova.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za navedeni period neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Srpska partner vrijedan pažnje, Kina to prepoznaje

Republika Srpska je partner vrijedan pažnje i to prepoznaje i Kina sa kojom je radila novu dobojsku bolnice i koja će krajem ovog mjeseca biti stavljena u funkciju, izjavio je večeras predsjednik Republike Milorad Dodik. Dodik je nakon sastanka sa kineskom delegacijom u Istočnom Sarajevu napomenuo da je projekat izgradnje nove bolnice u Doboju jedan […]

U četvrtak 13. posebna sjednica NSRS

Narodna skupština Republike Srpske u četvrtak, 18. aprila, na posebnoj sjednici, razmatraće Prijedlog izbornog zakona, Prijedlog zakona o referendumu i građanskoj inicijativi, kao i izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine, odlučio je danas skupštinski Kolegijum. Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je […]