Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Zaražena četiri lica, nema preminulih

25 Januar 2023
1 min.
Zaražena četiri lica, nema preminulih

U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa virus korona je potvrđen kod četiri lica od 93 testirana, a nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.


Virus korona potvrđen je kod tri muškaraca i jedne žene, od kojih su dva lica srednje i dva lica starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, po jedno lice je iz Bijeljine, Istočne Ilidže, Stanara i Ugljevika.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 39, i to u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske 17, a u ostalim bolnicama 22.

Na respiratoru su dva pacijenta, po jedan na UKC-u Republike Srpske i u Bolnici Doboj.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 120.585 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 6.613 lica kod kojih je potvrđena infekcija. Testirano je ukupno 452.668 lica.

SRNA

Povezani članci

Radio Republike Srpske slavi 56. rođendan

Radio Republike Srpske, koji baštini tradiciju nekadašnjeg Radija Banjaluka, danas slavi 56. rođendan. Radio Banjaluka zvanično je počeo emitovanje programa 2. februara 1967. godine, ali je sa eksperimentalnim programom počeo 25. januara iste godine. Odlukom Narodne skupštine Republike Srpske, krajem 1993. godine, Radio Banjaluka integrisan je sa Srpskim radijom Pale u Srpsku radio-televiziju, današnji Javni […]

U Srpskoj rođeno 29 beba

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 29 beba, i to 18 dječaka i 11 djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima. U Banjaluci je rođeno 10 beba, u Bijeljini pet, u Zvorniku četiri, po tri u Doboju i Prijedoru, a po jedna u Istočnom Sarajevu, Foči, Trebinju i Gradišci. U Banjaluci […]