Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Zatvorenik pronađen obješen u toaletu: U mostarskom zatvoru ubio se muškarac koji je pokušao silovati sopstvenu majku

02 Jun 2023
1 min.
Zatvorenik pronađen obješen u toaletu: U mostarskom zatvoru ubio se muškarac koji je pokušao silovati sopstvenu majku

U Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) Mostar jutros je počinjeno samoubistvo vješanjem.

Kako se saznaje samoubistvo je počinio M.K. (53). Iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona samo je kratko potvrđeno da im je događaj prijavljen jutros u 7 časova, a više informacija, kazali su, biće poznato kasnije, nakon obavljanja svih neophodnih mjera i radnji.

Kako se saznaje, ovaj 53-godišnjak je u ranim jutarnjim satima pronađen obješen u zatvorskom toaletu.

Saznajemo da je riječ o M.K. iz Bajramovaca kod Kupresa, osumnjičen da je 25. aprila uz upotrebu fizičke snage pokušao silovati svoju majku Đ.K. (77).

Veća količina oružja i ručnih bombi

Nakon hapšenja izmjereno mu je prisustvo alkohola u krvi u koncentranciji od ,čak, 3,67 promila.

Tokom uviđaja pripadnici Policijske stanice Kupres su u njegovoj kući pronašli veću količina oružja i to 14 ručnih bombi, dvije automatske puške, jednu poluautomatsku pušku i samokres model M 57 te 1.071 komada streljiva kalibra 7,62 mm.

Srpskainfo

Povezani članci

U akciji “Meta dva” uhapšeno 12 lica, pronađeno više od pet kilograma droge

Deset lica iz Zenice, jedno iz Gradačca i jedno iz Banjaluke uhapšeni su u nastavku operativne akcije “Meta dva”, a tokom pretresa je pronađeno više od pet kilograma droge i oružje. Uhapšena su lica čiji su inicijali K.A. /44/, I.A. /32/, A.A. /41/, K.A. /39/, S.R. /22/, T.A. /32/, M.S. /46/, V.A./34/, D.S. /32/ i […]

Košarac: Perspektiva BiH u dogovoru dva entiteta i tri konstitutivna naroda

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac poručio je danas da je lažni visoki predstavnik Kristijan Šmit glavni uzrok krize, protivnik domaćeg dogovora i promoter BiH kao kolonijalne zemlje u kojoj vladaju njegovi i zakoni ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija. Košarac je naglasio da ovaj dvojac ruši Dejtonski sporazum i brutalno krši Ustav BiH, dok […]