Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Završena rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ (FOTO)

21 Maj 2024
2 min.
Završena rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ (FOTO)

U Istočnom Novom Sarajevu Zzvršena je rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ , a vrijednost radova iznosila je 199.577,43 KM.

Rekonstrukcija je obuhvatila nabavku novog mobilijara za dječije igralište i zamjenu podloge, a vršena je i zamjena podloge na terenima za fudbal i odbojku.

Završena je sanacija i farbanje zaštitne-panelne ograde oko sportskih terena, te realizovana ugradnja stadionskih PVC stolica na košarkaškom terenu, saopšteno je iz ove lokalne zajednice.

Takođe, izvršena je rekonstrukcija i popravka postojeće kule sa spiralnim toboganom u parku Velikana. U sklopu ovog Ugovora obavljena je i kupovina montažno-demontažne tribine.

“Apelujemo na građane da pažljivo i savjesno čuvaju javnu imovinu, kako bi naši najmlađi sugrađani mogli uživati u svim sadržajima za igru i rekreaciju”, navodi se u saopštenju.

Povezani članci

Obilježavanje 80 godina od podizanja ustanka na Romaniji

 Na Sokocu će danas biti obilježene 83 godine od podizanja ustanka protiv fašizma na Romaniji, kao i dan ustanka u BiH, najavili su iz Opštinskog odbora Saveza udruženja boraca Narodno-oslobodilačkog rata /SUBNOR/ Sokolac. Programom je predviđeno polaganje vijenaca na spomenik žrtvama fašizma u Podromaniji u 10.00 časova, a na Spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije u […]

Oldtajmer krenuo sa Jahorine do Pariza

Ekipa, koju čine otac i sin Danko i Andrej Mijović i Marko Košarac, krenula je danas ispred olimpijskih krugova na Jahorini na put dug oko 4.000 kilometara do Pariza, a putovanje ima i humanitarnu misiju. Vozač oldtajmera Danko Mijović iz Istočnog Sarajeva izjavio je novinarima da su djeca, Andrej i Marko, organizatori putovanja te da […]