Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Završena rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ (FOTO)

21 Maj 2024
2 min.
Završena rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ (FOTO)

U Istočnom Novom Sarajevu Zzvršena je rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ , a vrijednost radova iznosila je 199.577,43 KM.

Rekonstrukcija je obuhvatila nabavku novog mobilijara za dječije igralište i zamjenu podloge, a vršena je i zamjena podloge na terenima za fudbal i odbojku.

Završena je sanacija i farbanje zaštitne-panelne ograde oko sportskih terena, te realizovana ugradnja stadionskih PVC stolica na košarkaškom terenu, saopšteno je iz ove lokalne zajednice.

Takođe, izvršena je rekonstrukcija i popravka postojeće kule sa spiralnim toboganom u parku Velikana. U sklopu ovog Ugovora obavljena je i kupovina montažno-demontažne tribine.

“Apelujemo na građane da pažljivo i savjesno čuvaju javnu imovinu, kako bi naši najmlađi sugrađani mogli uživati u svim sadržajima za igru i rekreaciju”, navodi se u saopštenju.

Povezani članci

Filozofski fakultet pruža studentima kvalitetno obrazovanje, Škipina obećao podršku

Filozofski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu ima sve uslove da svojim studentima pruži kvalitetno obrazovanje, a smještaj u domovima Studentskog centra je na visokom nivou, konstatovali su na današnjem sastanku na Palama poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina i dekan ove visokoškolske ustanove Vladan Bartula. Na sastanku su Škipina i Bartula razgovarali i […]

Ćosović: Istočna Ilidža – opština propuštenih prilika

Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža Vladimir Ćosović izjavio je za Srnu da se uprkos brojnim mogućnostima ova opština pod trenutnom upravom pretvorila u primjer propuštenih prilika i promašenih politika. “Opština Istočna Ilidža po svim ekonomskim parametrima i potencijalu trebalo je da bude jedan od glavnih motora razvoja Istočnog Sarajeva i Republike […]