Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Završena operacija Gorana Simića: Doktori se nadaju najboljem

10 Maj 2022
1 min.
Završena operacija Gorana Simića: Doktori se nadaju najboljem

Višesatna operacija Gorana Simića – Picule, legendarnog fudbalera Slavije, je završena, a prema posljednjim informacijama iz UKC na Koševu doktori su optimističniji.

Urađen je novi CT koji je donio razlog za optimizam, ali će Simić narednih dana ostati u vještačkoj komi i njegovo zdravstveno stanje biće pod konstantnim nadzorom.

Goran Simić – Picula je danas na radnom mjestu doživio povredu glave nakon čega je hitno prebačen u UKC na Koševu gdje je operisan.

Tokom čitavog dana od svojih nekadašnjih saigrača, ali i brojnih drugih dobija poruke podrške, a svi se nadamo da će Picula i iz ove bitke izaći kao pobjednik, onakav kakav je i bio tokom čitave svoje karijere.

SportDC

Povezani članci

Sara Nikolić najuspješnija poletarka na takmičenju u Zvorniku

Mlada džudistkinja Slavije iz Istočnog Novog Sarajeva Sara Nikolić proteklog vikenda u Zvorniku osvoila je prvo mjesto i ujedno je proglašena za najuspješniju takmičarku u kategoriji poletarki nakon što je sve protivnice savladala maksimalnim brojem bodova. U konkurenciji poletarki džudo klub Slavija proglašen je za trećeplasiranu ekipu. Pored Sare nikolić prvo mjesto je osvoila Ana […]

Mladi sokolački karatisti donijeli 15 medalja iz Bijeljine

Karatisti dva karate kluba sa Sokoca osvojili su ukupno 15 medalja na Međunarodnom karate takmičenju “Trofej Bijeljine” u Bijeljini. Karatisti Karate kluba “Omladinac” osvojili su ukupno osam medalja, a kluba “Glasinac” sedam medalja u pojedninačnoj konkurenciji. Trener “Omladinca” Ognjen Šarović rekao je Srni da su osvojili po jednu zlatnu i srebrnu i šest bronzanih medalja, […]