Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Završena operacija Gorana Simića: Doktori se nadaju najboljem

10 Maj 2022
1 min.
Završena operacija Gorana Simića: Doktori se nadaju najboljem

Višesatna operacija Gorana Simića – Picule, legendarnog fudbalera Slavije, je završena, a prema posljednjim informacijama iz UKC na Koševu doktori su optimističniji.

Urađen je novi CT koji je donio razlog za optimizam, ali će Simić narednih dana ostati u vještačkoj komi i njegovo zdravstveno stanje biće pod konstantnim nadzorom.

Goran Simić – Picula je danas na radnom mjestu doživio povredu glave nakon čega je hitno prebačen u UKC na Koševu gdje je operisan.

Tokom čitavog dana od svojih nekadašnjih saigrača, ali i brojnih drugih dobija poruke podrške, a svi se nadamo da će Picula i iz ove bitke izaći kao pobjednik, onakav kakav je i bio tokom čitave svoje karijere.

SportDC

Povezani članci

Jokić odličan pred odlučujući duel, zbog njega komentator „progovorio“ na srpskom

Srpski košarkaš Nikola Jokić upisao je 28 poena, 13 skokova i sedam asistencija u pobedi Denver nagetsa nad Juta džezom 111:95. Bio je to rutinski i ujedno vrlo važan trijumf Denvera u borbi za prvo mjesto Zapada sa Minesotom, piše RTS. Nagetsi su u Solt Lejk Sitiju kontrolisali meč od početka do kraja. Jedini blaži pad […]

Skupština Sarajevsko-romanijskog područja: Lale ostaje predsjednik

Milorad Lale ostaje predsjednik Fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijskog područja, odlučila je Skupština ovog regiona. On je četvrti put dobio podršku delegata. Prijedlog za predsjednika Fudbalskog saveza BiH (FS BiH) je Vico Zeljković, a kandidati za Izvršni odbor su Milorad Lale i Milan Renovica. Prijedlog za Skupštinu FS BiH su Radomir Berjan i Marko Blagojević, dok je […]