Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Еmotivna scena na mitingu: Dodik zagrlio Vučetića tokom govora!

18 April 2024
1 min.
Еmotivna scena na mitingu: Dodik zagrlio Vučetića tokom govora!

Žrtva zločina vojske Nasera Orića, Branislav Vučetić, govorio je na današnjem velikom mitingu “Srpska te zove”. Vučetić se obratio prisutnima koji su se okupili kako bi izrazili protest zbog sramne rezolucije o Srebrenici koju planiraju Njemačka i Ruanda.

Vučetiću je u roku od tri mjeseca pobijena kompletna porodica, a da za taj zločin niko nije odgovarao. On je imao samo devet godina kada su ga muslimanski vojnici odveli u logor. Ubijeni su mu brat Milenko, majka Radojka i otac Radovan.

Zbog velikih emocija tokom govora Vučetić je zastao, a onda mu je prišao predsjednik Republike Srpske koji ga je zagrlio.

ATV

Povezani članci

Dodik: Srpska i Srbija danas imaju najveći broj prijatelja u svijetu

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Srbija i Republika Srpska danas imaju najveći mogući broj prijatelja u svijetu, ali da je hendikep što imaju i neprijatelje oličene u NJemačkoj, koja na svaki način pokazuje neprijateljski pristup srpskim nacionalnim politikama. “Kada se prije sedam, osam godina održavala sjednica Savjeta bezbjednosti UN sve je bilo […]

Dodik: Pet milijardi ljudi u svijetu neće stati iza rezolucije o Srebrenici

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je bilo vrlo važno da se na sjednici Savjeta bezbjednosti UN čulo da nije bilo stava Predsjedništva BiH o rezoluciji o Srebrenici koja je inicirana u Generalnoj skupštini UN i da je sve što se radi po tom pitanju na privatnoj osnovi. “Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ulaže […]