Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Alek Boldvin slobodan, odbačene sve krivične prijave

20 April 2023
1 min.
Alek Boldvin slobodan, odbačene sve krivične prijave

​Sve krivične prijave protiv glumca Aleka Boldvina zbog kobne pucnjave na snimanju filma Rđa – “Rust” kada je stradala snimateljka Halina Hačins su odbačene.

Tužioci u Santa Feu su isticali dvije optužbe za ubistvo iz nehata protiv holivudske zvijezde, a još uvijek je u toku najmanje pet građanskih parnica protiv Boldvina i producenata filma, prenosi Skaj njuz.

U saopštenju Boldvinovih advokata, Luke Nikasa i Aleksa Spira, stoji:

“Zadovoljni smo odlukom da se odbaci slučaj protiv Aleka Boldvina i podstičemo odgovarajuću istragu činjenica i okolnosti ove tragične nesreće”.

Do odluke je došlo nakon što je Boldvin ranije ovog mjeseca zatražio da sudija odbaci tužbu roditelja i sestre snimateljke Haline Hačins.

Glumac je rekao da su Olga Solovej, Anatolij Androsovič i Svetlana Zemko podnijeli tužbu za “dobijanje odštete” nakon smrti Hačins u oktobru 2021, prenosi euronews.

Nezavisne

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]