Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Austrijska policija: Velika vjerovatnoća da je na snimku iz Beča dvogodišnja Danka Ilić

03 April 2024
1 min.
Austrijska policija: Velika vjerovatnoća da je na snimku iz Beča dvogodišnja Danka Ilić

Austrijska policija se zvanično oglasila povodom snimka od subote koji je napravio srpski državljanin na tramvajskoj stanici u Beču, a na kojem se vide dvije žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić.

olicija navodi da su članovi porodice dvogodišnje djevojčice izjavili da je na snimku najvjerovatnije ona.

U Srbiji se nastavlja istraga u vezi sa nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se djevojčica tu nalazila.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao žutu potjernicu.

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Djevojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na lijevoj podlaktici.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da, ukoliko imaju informaciju o nestaloj djevojčici Danki Ilić, hitno obavijeste policiju na broj telefona 122.

RTS

Povezani članci

Dačić: Rusija se, kako stvari stoje, izborila za vanrednu sednicu SB UN o BiH

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Rusija, kako stvari stoje, izborila za vanrednu sjednicu Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) na kojoj će se raspravljati o prijedlogu rezolucije o Srebrenici. Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović će se na njoj najvjerovatnije obratiti putem video-linka, rekao je […]

Haos u vrtiću: Vršnjak izujedao djevojčicu po licu  i rukama

Djevojčica je teško povrijeđena u vrtiću u Sremskoj Mitrovici kada je na nju nasrnuo vršnjak i izujedao je. Sada su poznate i povrede koje je zadobila. Dijete je jako izujedano svuda po licu i rukama, a ugrizi su toliko snažni da se usijecaju duboko u kožu. Iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici za “Blic” navode […]