Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Austrijska policija: Velika vjerovatnoća da je na snimku iz Beča dvogodišnja Danka Ilić

03 April 2024
1 min.
Austrijska policija: Velika vjerovatnoća da je na snimku iz Beča dvogodišnja Danka Ilić

Austrijska policija se zvanično oglasila povodom snimka od subote koji je napravio srpski državljanin na tramvajskoj stanici u Beču, a na kojem se vide dvije žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić.

olicija navodi da su članovi porodice dvogodišnje djevojčice izjavili da je na snimku najvjerovatnije ona.

U Srbiji se nastavlja istraga u vezi sa nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se djevojčica tu nalazila.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao žutu potjernicu.

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Djevojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na lijevoj podlaktici.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da, ukoliko imaju informaciju o nestaloj djevojčici Danki Ilić, hitno obavijeste policiju na broj telefona 122.

RTS

Povezani članci

Јoš jedan Srbin uhapšen na Kosovu i Metohiji – zastrašivanje ne prestaje

Srbin iz Zvečana Srećko Sofronijević uhapšen je danas na administrativnom prelazu Brnjak i sa lisicama na rukama, bez ikakvog obrazloženja, odveden južno od Ibra, saopšteno je iz Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju. Sofronijević je u trenutku hapšenja bio sa suprugom, koja je očevidac ove najnovije represije tzv. kosovske policije, navedeno je u saopštenju. […]

Crnokošuljaši sa ustaškim zastavama pred pravoslavnom crkvom, puštali Tompsonove pjesme

Pred pravoslavnom crkvom na Cvjetnom trgu u Zagrebu danas se okupila grupa desničara koja je nosila ustašku zastavu sa prvim bijelim poljem i puštala pjesme Marka Perkovića Tompsona. Riječ je o ekstremno desnoj stranci AHSP na čijem je čelu Dražen Keleminec koji je već jednom pravosnažno osuđen zbog izvikivanja ustaškog pozdrava “Za dom spremni!”, prenosi […]