Ravna planina banerRavna planina baner

Ostale vijesti

CIK danas o rezultatima kontrolnog brojanja glasova za predsjednika Srpske

27 Oktobar 2022
1 min.
CIK danas o rezultatima kontrolnog brojanja glasova za predsjednika Srpske

CIK BiH danas će analizirati izvještaj Glavnog centra za brojanje i donijeti odluke u vezi rezultata kontrolnog brojanja za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

Sjednica će biti održana u 14.00 časova.

CIK je u u subotu, 22. oktobra, utvrdio preliminarne rezultate opštih izbora u BiH za sve nivoe, osim za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

CIK je obavezan da 30 dana od izbora, odnosno 2. novembra objavi konačne rezulate za sve nivoe vlasti u BiH, uključujući i predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

Agencije

Povezani članci

Putin se sastao sa Kusturicom

Predsjednik Rusije Vladimir Putin primio je danas u Moskvi srpskog režisera Emira Kusturicu, koji mu je zahvalio za ličnu istorijsku pravednost. Putin je istakao da se ocjene Kusturice o dešavanjima u Ukrajini poklapaju sa njegovim procjenama, a da su dešavanja u Srbiji i Ukrajini veoma slična. On je na sastanku sa Kusturicom u Kremlju rekao […]

Katić: Fokus na razvoju infrastrukture i privrede

Odbornici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo usvojili su danas izvještaj o radu načelnika opštine u kojem je navedeno da je fokus bio na razvoju infrastrukture, privrede i poljoprivrede, što ostaje u narednom periodu. Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić rekao je novinarima da je u prošloj, kao i u ovoj godini, fokus na razvoju […]