Ravna planina banerRavna planina baner

Tema

Cvijanović: Dok je Ešdaun divljao po BiH pojedini PDP-ovci sticali imovinu po Britaniji

29 Maj 2022
2 min.
Cvijanović: Dok je Ešdaun divljao po BiH  pojedini  PDP-ovci sticali imovinu po Britaniji

Kad je Pedi Ešdaun divljao po BiH pojedinci iz PDP-a su sticali imovinu po Velikoj Britaniji i tamo zapošljavali članove svojih porodica, kako su ustvrdile i njihove pojedine partijske kolege, izjavila je Srni potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović.


Upitana da prokomentariše izjavu Branislava Borenovića da su predstavnici sadašnje vlasti gradili svoje političke pozicije praveći spiskove nepodobnih Srba, dok su Srbi pod Pedijem Ešdaunom proganjani, Cvijanovićeva je odgovorila da ljudi jesu smjenjivani, a njihove porodice su prolazile kroz veoma traumatično vrijeme, ali to Borenovića očito nije doticalo u njegovom političkom radu.

“Što se tiče spiskova, tu bi se već moglo pričati malo više sa SDS-om, ko je sebe spasavao, a druge prodavao. DŽaba se Borenović ovako razbacuje navodnim informacijama. Što se tiče tadašnje vlasti SDS-a i PDP-a, nikada se ničemu nisu usprotivili što su tražili stranci. Kod njih je uvijek bila ‘debela hladovina’, pa tako i u vezi sa spiskovima za ljude koji su smjenjivani. Nije ga bilo briga ni što su unesrećenim porodicama tih lica obećali pomoć od 50.000 KM, pa ih prevarili”, naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je tako i danas, te da sve čime se rukovode PDP i SDS jeste mržnja prema Miloradu Dodiku, a šurovali bi i sa crnim đavolom samo da ga pobijede.

“Branislav Borenović je stalno nešto ljut, ali ovaj njegov bijes potiče od činjenice da je naglas rečeno da je on predsjednik partije koji ne smije u trku za pojedinačne pozicije”, istakla je Cvijanovićeva.

To što je PDP profitirao na SDS-u, rekla je Cvijanovićeva, to Borenovića ne brine, što je normalno jer to konačno i nije njegov problem.

SRNA

Povezani članci

Rodić: Diana Budisavljević me spasila pakla iz Jasenovca

Kada smo stigle u Zagreb, obe smo bile otpisane. Preživela sam, iako dugo nisam mogla da stojim na nogama od slabosti, ali moja sestra Zorica nažalost nije, ispričala je Srni 85-godišnja Branka Rodić Branka Rodić, penzionerka iz Beograda, rođena u Grubišnom Polju, ima 85 godina, a vjerovatno ne bi napunila ni četiri da nije bilo […]

Domaća proizvodnja mlijeka u padu: Katanac na sve više malih farmi

Proizvodnja mlijeka u Republici Srpskoj, prema riječima domaćih farmera, u stalnom je padu i negativan trend po svemu sudeći biće nastavljen jer su proizvođači pritisnuti niskom otkupnom cijenom, preskupim repromaterijalom i nedostatkom radne snage primorani da smanjuju broj muznih grla pa čak i gase gazdinstva. Prema podacima Zavoda za statistiku Republike Srpske mljekare su prošli […]