Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Danas sunčano, temperatura do 24 stepena

27 April 2024
1 min.
Danas sunčano, temperatura do 24 stepena

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i maksimalnu temperaturu od 17 do 24 stepena Celzijusova.


Više oblaka biće na zapadu i u brdsko-planinskim predjelima gdje ponegdje može padati slaba kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar.

U većini krajeva jutros je pretežno sunčano vrijeme, a u kotlinama ima magle, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperature vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Han Pijesak dva, Sokolac i Čemerno tri, Srebrenica četiri, Mrkonjić Grad i Ivan Sedlo pet, Prijedor, Gacko i Sarajevo šest, Banjaluka i Livno sedam, Tuzla osam, Bileća i Zenica devet, Doboj i Bijeljina 10, Trebinje 11, Gradačac i Mostar 12, te Neum 13 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Pretežno sunčano i toplo, do 27 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti toplo i pretežno sunčano vrijeme uz prolaznu oblačnost koja se tokom dana premješta od zapada ka istoku, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće do 29 stepeni Celzijusovih. Tokom poslijepodneva biće oblačnije i uglavnom suvo, a vrlo slaba kiša je moguća samo ponegdje na zapadu, saopšteno je […]

Bez problema u saobraćaju

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima,uz umjerenu frekvenciju vozila, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske. Vozače očekuju povoljni vremenski uslovi, jedino jutarnja magla može otežavati vožnju na putevima preko prevoja i u kotlinama, a oprez je neophodan i zbog opasnosti od odrona […]