Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Podrška humanitarnim aktivnostima “Srpske kuće”

30 Mart 2023
1 min.
Dodik: Podrška humanitarnim aktivnostima “Srpske kuće”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da humanitarne akcije, kao što ih sprovodi Fondacija “Srpska kuća”, zaslužuju podršku društva.


Dodik je izrazio zadovoljstvo što je sinoć u Banjaluci sa najmilijima prisustvovao manifestaciji “Srpska svadba”, u organizaciji Fondacije “Srpska kuća”.

“Veliki broj prisutnih prijatelja Fondacije pokazuje da smo spremni da radimo sabrani oko ideje da našu Republiku učinimo još uspješnijom zajednicom”, istakao je Dodik na “Tviteru”.

Na donatorskoj modnoj reviji “Srpska svadba”, u organizaciji Fondacije “Srpska kuća”, sinoć su u Banjaluci predstavljeni realizovani ciljevi projekta rješavanja stambenog pitanja višečlanim, socijalno ugroženim porodicama u Republici Srpskoj zahvaljujući kojima je 16 djece dobilo krov nad glavom.

SRNA

Povezani članci

Zdravstvene ustanove korak bliže uvođenju nove usluge: Evo kada će prenatalni testovi biti besplatni

 Vijest da je Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske izabrao firmu za nabavku prenatalnih testova obradovala je buduće roditelje koji, po svemu sudeći, od ljeta više neće morati izdvajati i po nekoliko stotina maraka za te analize. UKC Republike Srpske je ugovor za nabavku prenatalnih testova za trudnice dodijelio banjalučkoj firmi “Biotega”, koja je dala […]

Cvijanović: Stotine miliona KM koje pripadaju entitetima blokirano na nivou BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da je u ovom momentu na nivou BiH blokirano stotine miliona KM koje pripadaju entitetima, što koči njihov razvoj. Ona je naglasila da nivo BiH ne izvršava svoju obavezu, da je novac nagomilan na nekim računima, a da se tačno zna njegova namjena, da tu nema nikakvih […]