Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik sa predstavnicima Višegrada o investicijama u Andrićgradu

30 Mart 2023
1 min.
Dodik sa predstavnicima Višegrada o investicijama u Andrićgradu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je s predstavnicima opštine Višegrad danas razgovarao o pokretanju novog investicionog programa za Andrićgrad, koji treba da bude pokretač razvojnih aktivnosti te zajednice.


Dodik, koji je i lider SNSD-a, istakao je da je zadovoljan što je stabilizovano stanje u opštini.

“Zadovoljan sam što su u dosadašnjem radu stabilizovali stanje u opštini, a posebno što je SNSD ostvario ubjedljiv rezultat u izboru za mjesne zajednice”, naveo je Dodik na “Tviteru”.

SRNA

Povezani članci

Dodik: BiH u totalnoj krizi – Rezolucijom srušena njena unutrašnja i spoljna politika

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Sarajevu da je BiH u totalnoj krizi, da je urušena mogućnost dogovora, te da su bošnjački političari onim što je urađeno u UN srušili unutrašnju i spoljnu politiku BiH. “I dok ta situacija ne bude jasna sa stanovišta odgovornosti i priznanja da je urušena spoljna politika, […]

Ledene gromade zasule Modriču, pogledajte kako je to izgledalo (FOTO)

Veliko nevrijeme koje uzrokuje superćelijska oluja koja se kreće iznada Balkana pogodila je Modriču danas, prouzrokujući značajne štete širom grada. Prave ledene gromade padale su s neba, ostavljajući za sobom devastaciju i uništavajući imovinu stanovnika. Građani su u šoku zbog razmjera nevremena koje je zahvatilo njihov grad. Pogledajte video snimak koji dočarava snagu nevremena.