Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Srpska je moja zemlja, imam nesumnjivu podršku naroda

29 April 2024
1 min.
Dodik: Srpska je moja zemlja, imam nesumnjivu podršku naroda

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Republika Srpska njegova zemlja i da to ne treba nikoga da ljuti, da će ostati na vlasti sve dok ga narod bira i da će se ponovo kandidovati za predsjednika Srpske, a onda za srpskog člana Predsjedništva BiH.


“Ostaću dok god me narod bira. Nisam spreman da odem sve dok imam i za svoju politiku dobijam nesumnjivu podršku naroda”, istakao je Dodik.

On je, govoreći o procesu koji se protiv njega vodi pred Sudom BiH, naglasio da to što se odaziva na ročišta ne znači da priznaje pravosuđe BiH.

“Kristijan /Šmit/ je nametnuo odluku da svako ko njega ne poštuje ide u zatvor i onda su troje sudija i četiri tužioca preuzeli taj slučaj kao da je to zakonodavno. I to Bošnjaci”, rekao je Dodik sinoć za “Fejs” televiziju.

Dodik je podsjetio da su u današnjoj zgradi Suda BiH u vrijeme Odbrambeno-otadžbinskog rata ubijani Srbi i da je to bio logor za Srbe.

SRNA

Povezani članci

Perović: Lažni navodi “Oslobođenja” spinovanje i propaganda

Šef Predstavništva Republike Srpske u Moskvi Duško Perović izjavio je da su gnusne laži tvrdnje lista “Oslobođenje” da je ovom predstavništvu isplaćeno 200 miliona dolara kojima Rusija i Mađarska navodno pomažu Srpsku i da ovaj spin dolazi iz iste “kuhinje” koja je spremila atentat na premijera Slovačke Roberta Fica. Perović je ocijenio da ovi apsurdni […]

“Dani Rusije u Republici Srpskoj” od 18. do 20. maja

 Festival “Dani Rusije u Republici Srpskoj” biće održan od 18. do 20. maja u Banjaluci, a organizuje se s ciljem proširenja saradnje Rusije i Srpske. Festival rganizuje Književno udruženje “Susret” Trebinje, uz podršku predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Ministarstva za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, Predstavništva Srpske u Ruskoj […]