Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Srpsku učiniti još uspješnijom

30 Mart 2023
1 min.
Dodik: Srpsku učiniti još uspješnijom

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da velika podrška humanitarnoj akciji Fondacije “Srpska kuća” u Banjaluci pokazuje da u društvu postoji sabornost oko ideje da se Republika Srpska učini još uspješnijom zajednicom.


Dodik je izrazio zadovoljstvo što je sinoć u Banjaluci sa najmilijima prisustvovao manifestaciji “Srpska svadba”, u organizaciji Fondacije “Srpska kuća”, te istakao da ovakve humanitarne akcije zaslužuju podršku društva.

“Veliki broj prisutnih prijatelja Fondacije pokazuje da smo spremni da radimo sabrani oko ideje da našu republiku učinimo još uspješnijom zajednicom”, istakao je Dodik na “Tviteru”.

Na donatorskoj modnoj reviji “Srpska svadba”, u organizaciji Fondacije “Srpska kuća”, sinoć su u Banjaluci predstavljeni realizovani ciljevi projekta rješavanja stambenog pitanja višečlanim, socijalno ugroženim porodicama u Republici Srpskoj zahvaljujući kojima je 16 djece dobilo krov nad glavom.

SRNA

Povezani članci

U Srpskoj rođeno13 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 13 beba, sedam djevojčica i šest dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima. Četiri bebe rođene su u Banjaluci, tri u Istočnom Sarajevo, dvije u Doboju, a po jedna u Gradišci, Zvorniku, Prijedoru i Foči. U Banjaluci su rođene tri djevojčice i jedan dječak, u Istočnom Sarajevu […]

Dodik sa Kopmanom i na sjednici Ogranizacionog odbora za pomen žrtvama Jasenovca

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće danas sa generalnim direktorom Generalnog direktorata Evropske komisije za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Gertom Јanom Kopmanom. Sastanak će biti održan u Palati Republike. Nakon sastanka, Dodik će predsjedavati, prvom sjednicom Organizacionog odbora za obilježavanje parastosa i pomena žrtvama zločina-genocida Nezavisne Države Hrvatske u koncentracionom logoru Јasenovac i […]