Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Doktori Univerzitetske bolnice Medipol Mega u Bolnici “Srbija”

23 April 2024
1 min.
Doktori Univerzitetske bolnice Medipol Mega u Bolnici “Srbija”

Visokokvalifikovani specijalisti ortopedije i spinalne hirurgije, doktori Univerzitetske bolnice Medipol Mega doc. dr Bilgehan ÇATAL i prof. dr Bekir Yavuz UÇAR održaće u petak, 10. maja, besplatne konsultacije u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Uže specijalnosti ljekara doc. dr. Bilgehan ÇATAL su sportska hirurgija, operacija stopala i skočnog zgloba, zatvorena operacija ramena,zatvorena operacija koljena, zatvorena operacija skočnog zgloba, deformiteti stopala, dijabetičko stopalo i osteomijelitis, puknuće meniskusa, oštećenje križnih ligamenata.

Specijalnosti prof. Dr. Bekir Yavuz UÇAR su hirurgija kičme, deformiteti kičme, skoliozakifoza, endoskopska spinalna hirurgija, diskus hernija, vratna hernija, tumori na kičmi, infekcije kičme, frakture kičme, spina bifida, neuromuskularna skolioza, kongenitalna skolioza.

Za prijave i dodatne informacije pozovite broj 00387 61 738 391 ili pišite na mejl [email protected]

Doktori će konsultacije obavljati od 9.00 do 18.00 časova.

Povezani članci

Ljevnaić: Ljetna predsezona na Jahorini uz znatno niže cijene smještaja (VIDEO)

Ljetna predsezona na Јahorini počela je ponudom za Prvomajske i Vaskršnje praznike, uz znatno niže cijene smještaja. Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić istakao je u našem Јutarnjem programu da su smještajni kapaciteti spremni. – Noćenje za dvije osobe iznosi 35 evra – naveo je Ljevnaić. Rekao je da od danas radi gondola i park. […]

Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

Na izletištu na Tvrdimićima kod amfiteatra “Beli vuk” na području Istočnog Novog Sarajeva na tradicionalnom prvomajskom uranku okupilo se svega petnaestak izletnika, uglavnom mlađih. Zauzeto je svega nekoliko mjesta predviđenih za roštiljanje. Jedan od izletnika rekao je Srni da je na Tvrdimiće došao sa društvom da se zabave i obilježe Međunarodni praznik rada, kao što […]