Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

“Egzit” počinje 10. jula, kada će biti obilježen i rođendan Nikole Tesle

05 Juli 2024
1 min.
“Egzit” počinje 10. jula, kada će biti obilježen i rođendan Nikole Tesle

Festival “Egzit” počinje 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a tog dana uz slogan “Probudimo naše supermoći zajedno” biće obilježen rođendan jednog od najblistavijih umova čovječanstva Nikole Tesle.

Tom prilikom, glavna bina ponijeće Teslino ime, a muzički program povešće miljenik regionalne i evrovizijske publike Bejbi Lazanja, te vodeći umjetnici nove generacije Iniko, Burak Jeter kome se kao specijalni gost pridružuje najcjenjeniji svjetski vokal Dimaš Kudaibergen /Dimash Qudaibergen/.

U Novi Sad stižu i Alison Vonderlend /Alison Wonderland/ i Teja Dora, a spremaju se i specijalna iznenađenja.

U hramu elektronske muzike puteve će ukrstiti apsolutne legende i megazvijezde kao što je Karl Koks /Carl Cox/, Bonobo, Blek Kofi.

LJubitelji će moći da čuju i pop-rep ikone, te hip-hop zvijezde kao što je Guči Mane /Gucci Mane/, rodonačelnik ovog zvuka.

“Egzit” i ove godine nudi široku žanrovsku lepezu među kojima su i latino ritmovi.

Festival “Egzit” traje do 14. jula, prenose mediji.

Omiljeni festivalski smještaj, “Egzit” kamp i ove godine otvara vrata za posjetioce sa svih krajeva planete koji izaberu da dožive kompletno, danonoćno festivalsko iskustvo propraćeno raznovrsnim sadržajima, a biće otvoren od 9. do 16. jula.

SRNA

Povezani članci

Na Petrovaradinskoj tvrđavi počeo 24. “Egzit” festival

Festival “Egzit” počeo je u Novom Sadu nastupom “Tik Tok” senzacije INIKO i “čovjeka leda” Vin Hofa. Otvoren je i Nulti dan, novina ovogodišnjeg Festivala, a posvećen je rođendanu Nikole Tesle, te je tvrđava u Novom Sadu sinoć na otvaranju zasijala posebnim audio i vizuelnim eFektima. Nultog dana, pred okupljene su izašli Keni nije mrtav, […]

Danas počinje “Egzit”

Festival “Egzit” počinje danas na Petrovaradinskoj tvrđavi, gdje će biti obilježen i rođendan jednog od najblistavijih umova čovječanstva Nikole Tesle. Glavna bina ponijeće Teslino ime, a muzički program povešće miljenik regionalne i evrovizijske publike Bejbi Lazanja, te vodeći umjetnici nove generacije Iniko, Burak Jeter kome se kao specijalni gost pridružuje najcjenjeniji svjetski vokal Dimaš Kudaibergen […]