Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Gagović: Između dva Petrovdana realizovani projekti od 1,8 miliona KM

10 Juli 2024
2 min.
Gagović: Između dva Petrovdana realizovani projekti od 1,8 miliona KM

Na području Trnova, između dva Petrovdana – krsne slave opštine, realizovani su projekti u vrijednosti od 1,8 miliona KM, izjavio je Srni načelnik ove lokalne zajednice Dragomir Gagović.

Gagović je rekao da je realizovan projekat vodosnabdjevanja na Jahorini vrijedan oko milion KM.

“Završili smo vodovod u Kijevu u vrijednosti od oko 150.000 KM, a u toku je rekonstrukcija vodovoda, projekta vrijednog oko 350.000 KM”, naveo je Gagović.

On je istakao da su u ovoj godini rekonstruisani objekat Doma zdravlja, Veterinarske stanice, pošte i policije.

“Zamjenili smo krov na Domu zdravlja i trenutno se radi zamjena stolarije. Urađena je fasada Veterinarske stanice, rekonstrukcija krova na pošti i objekta policije, te toplotna izolacija i rekonstrukcija krova”, pojasnio je Gagović.

On je rekao da je počela i rekonstrukcija puta Obućina-Bare, a vrijednost ovog projekta biće oko milion KM.

“Takođe, asfaltira se i put u Širokarima”, dodao je Gagović, te naveo da je kupljeno i zemljište za proširenje groblja u ovoj lokalnoj zajednici.

On je rekao da je danas organizovana akcija čišćenja ove lokalne zajednice u susretu obilježavanju krsne slave Opštine.

“Organizovali smo akciju čišćenja Trnova od granice sa Federacijom BiH do granice sa opštinom Kalinovik”, naveo je Gagović.

U okviru obilježavanja krsne slave, Gagović je rekao da je odigran i tradicionalni Petrovdanski turnir u malom fudbalu.

“Večeras završava 22. Petrovdanski turnir u malom fudbalu igranjem polufinalnih i finalnih utakmica”, naveo je Gagović, te dodao da je turnir počeo 1. jula.

On je za sutra najavio Svečanu akademiju, a za petak, 12. juli na Petrovdan, liturgiju i svečani ručak.

SRNA

Povezani članci

Ljevnaić dobio tužbu protiv portala Aktuelno.me

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić dobio je sudski spor koji je pokrenuo za neistinite informacije i tekstove iznesene na portalu Aktuelno.me. Izjavu Ljevnaića prenosimo u cjelosti. “Kao direktor Olimpijskog centra Jahorina, želim da se obratim povodom nedavne presude koja je doneta u moju korist zbog neistinitih informacija i tekstova iznesenih na portalu Aktuelno.me. Uvek sam podržavao medije i rado […]

Mitropolit Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje

 NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije poručio je danas da Sveštenomučenici dabrobosanski, koji su postradali od ustaša od 1941. do 1945. godine i komunista nakon Drugog svjetskog rata, ne pozivaju na osvetu, već na praštanje i bratsku ljubav među Srbima. Vladika Joanikije služio je danas Svetu arhijerejsku litrgiju u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca u Istočnoj […]