Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

HAOS NA SOKOCU: Automobilom pokušao ubiti dvije osobe, pa uhapšen

02 Jun 2023
1 min.
HAOS NA SOKOCU: Automobilom pokušao ubiti dvije osobe, pa uhapšen

Na Sokocu policija je uhapsila M.K. zbog sumnje da je automobilom pokušao ubiti dvije osobu.

On se sumnjiči da je juče u ulici Milana Šarca u Sokocu upravljajući automobilom „golf 7“ udario dva muškarca dok su se kretala pješke, nanijevši im teške tjelesne povrede.

Oni su nakon ukazane ljekarske pomoći u DZ Sokolac upućena na dalju hospitalizaciju u UKC Sarajevo. 

Uviđaj na licu mjesta izvršen je u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.U toku je dokumentovanja predmeta, nakon čega će tužilaštvu protiv osumnjičenog  biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Srpskainfo

Povezani članci

Prekidi u isporuci električne energije u Sokocu

Zbog hitnih radova na 10 kV vodu Novo Selo u opštini Sokolac danas će doći do privremenog prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Berkovići, Vrelo Bioštice, Knežina, Palež, Babine i Vrapci. Pomenuta naselja bez struje će biti u periodu od 09:00 do 11:00 časova.

Učenici Srednje škole “28. juni” pobjednici takmičenja o značaju recikliranja

 Učenici trećeg razreda Srednje škole “28. juni” iz Istočnog Novog Sarajeva pobjednici su takmičenja “Recikliraj i budi hit”, održanog u Banjaluci, u konkurenciji od 23 ekipe iz cijele BiH. Učenici Anica Zečević, Nikola Popadić i Marko Mijović, koji su prvo mjesto osvojili uz podršku mentora Ane Savić i Edine Omerbašić Mačkić, na takmičenju su se […]