Ravna planina banerRavna planina baner

Region

I danas se nastavlja potraga za tijelom Danke Ilić: Policija pretražuje imanje osumnjičenog

05 April 2024
2 min.
I danas se nastavlja potraga za tijelom Danke Ilić: Policija pretražuje imanje osumnjičenog

Potraga za telom ubijene dvogodišnje djevojčice Danke Ilić u mjestu Banjsko Polje kod Bora sinoć je zaustavljena zbog mraka, a pretpostavlja se da će se danas nastaviti u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo, javlja reporter Tanjuga iz Banjskog Polja.

Trenutno nema novih informacija u vezi potrage za tijelom djevojčice, zbog čijeg su ubistva juče uhapšene dvije osobe. Pretpostavlja da se pretražuju druga mjesta, kao i da je juče, osim divlje deponije, gdje su, po prvim izjavama, počinioci zločina bacili tijelo djevojčice, pretraga izvršena na nekoliko lokacija, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, Srđana Jankovića u selu Luka.

U kući su, kako javlja reporter Tanjuga, bili i pripadnici Žandarmerije, a pretražili su i salaš dede osumnjičenog, koji se nalazi nekoliko kilometara odatle.

Teren se intenzivno pretražuje na više lokacija, jer, kako je juče rekao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, postoji sumnja da je jedan od osumnjičenih prebacio tijelo sa divlje deponije, gde su ga prvobitno odnijeli, na drugu lokaciju.

Građani Bora u blizini mjesta gdje se nesreća dogodila pale svijeće za stradalu Danku Ilić, a niko od meštana ne može da vjeruje da je ovo epilog, jer su se svi nadali da je djevojčica oteta i da je živa.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili djevojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP.

Tanjug

Povezani članci

Kineski predsjednik 7. maja stiže u Srbiju

Si Đinping, kineski predsjednik, boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj posjeti Srbiji. Si Đinping u Srbiju stiže na poziv predsjednika Aleksandra Vučića, koji će biti njegov domaćin, potvrđeno je iz Službe za saradnju sa medijima predsjednika Srbije. Potvrda stiže i od kineskih zvaničnika. Vang Ji, kineski šef diplomatije, poručio je da se Peking raduje […]

Dačić: Rusija se, kako stvari stoje, izborila za vanrednu sednicu SB UN o BiH

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Rusija, kako stvari stoje, izborila za vanrednu sjednicu Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) na kojoj će se raspravljati o prijedlogu rezolucije o Srebrenici. Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović će se na njoj najvjerovatnije obratiti putem video-linka, rekao je […]