Ravna planina banerRavna planina baner

Trejleri

Izašao novi trejler za “Nemoguća misija: Odmazda” film (VIDEO)

19 Maj 2023
1 min.
Izašao novi trejler za “Nemoguća misija: Odmazda” film (VIDEO)

Tom Kruz je neumoran. To je jedino što se može pomisliti nakon što je najavljen novi nastavak “Nemoguće misije” koji je podijeljen u dva dijela. “Nemoguća misija: Odmazada – prvi dio” stiže uz novu najavu nevjerovatnih vrataolomija koje izvodi glumac.

U ovom nastavku Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu, prije nego što padne u pogrešne ruke.

U igri su sudbina svijeta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko svijeta počinje.

Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Uz njega igraju i Hejli Atvel, Ving Rajmes, Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, Vanesa Kirbi.

Film stiže u domaće bioskope 13. jula, prenosi “Blic”.

Blic

Povezani članci

Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal. Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters. Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni […]

Objavljen trejler za dokumentarac “Gru tu je” o slavnom pokojnom reperu

 Dugometražni dokumentarac “Gru tu je” o domaćoj legendi i pioniru repa u Srbiji, uskoro će, konačno, ugledati svjetlost dana, a danas na rođendan preminulog muzičara, objavljen je i zvaničan trejler, saopštili su autori / producenti filma. Poslije snimanja više od 10 sati razgovora sa preko 40 sagovornika iz raznih sfera društva od muzike do sporta, […]