Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Još jedan holivudski glumac u “Južnom vetru” (FOTO)

23 Novembar 2021
2 min.
Još jedan holivudski glumac u “Južnom vetru” (FOTO)

Prije nekoliko dana su glumac Miloš Biković i reditelj Miloš Avramović objavili da će se ekipi filma “Južni vetar” pridružiti Majkl Medsen. Sada je izvjesno da će u nastavku serije igrati još jedan holivudski glumac.

Ovo su na društvenim mrežama ponovo potvrdili Biković i Avramović, ali sada su otkrili da će u drugoj sezoni “Јužnoj vetra” glumiti i Vilijam Boldvin.

“Službeno! Serija Јužni vjetar – Sezona 2”, napisao je Avramović u objavi na Instagramu i podijelio fotografiju na kojoj se nalaze Majkl Medsen i Vilijam Boldvin.

Istu je fotografiju na Instagram priči i Tviteru podijelio i Biković.

Avramović je poručio da mu je “izuzetno drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti dio serije Јužni vetar”.

“Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i poznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja s njima je prvi korak u tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde”, rekao je Avramović za medije.

Avramović je naveo da će “oni u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu”.

“Planirano je da u Srbiju dođu na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe”, istaknuo je Avramović.

Priča se da će uz ovaj dvojac u “Јužnom vetru” glumiti i Monika Beluči.

B92

Povezani članci

Gran pri osvojio film “Džast a gaj”, Japanke Šoko Hara

Gran pri “Stećak kneza Pavla Radenovića” za najbolji film na 15. Međunarodnom filmskom festivalu “Prvi kadar” osvojio je dokumentarni film “DŽast a gaj” /Just A Guy/, japanskog reditelja Šoko Hare, koja živi i radi u NJemačkoj.Stručni žiri Festivala donio je jednoglasno ovu odluku, uz obrazloženje da se tu radi o “filmskoj epistoli o ljubavi, privlačnosti […]

Katastrofalne reakcije na novi dio filma “Sam u kući”

Ovog mjeseca počeo je da se prikazuje šesti nastavak franšize “Sam u kući” pod nazivom “Home Sweet Home Alone”, a u pitanju je svojevrsni rimejk prvog filma, no čini se da obožavaoci nisu oduševljeni. Ovo je posljednji u nizu pokušaja da se od snimanja rimejka dodatno zaradi, ali čini se da to nikome ne polazi […]