Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Kako danas izgleda Kasandra?

13 Februar 2023
7 min.
Kako danas izgleda Kasandra?

Koraima Tores na našim prostorima najpoznatija je po ulozi Kasandre, a glumica se od tada nije puno promenila.

Planetarno popularna glumica Koraima Tores (49) proslavila se ulogom Kasandre, koja se kod nas prikazivala devedesetih godina i bukvalno su je svi gledali.

Glumica na svom Instagram profilu prikazuje porodičan način života, ali neretko publiku obraduje i svojim fotografijima i selfijima iz teretane.

Ovog puta Koraima je objavila video na kome pozira bez šminke, a mnogi su iznenađeni kako glumica na pragu šeste decenije izgleda mladoliko, a evidentno je da nije podlegla uticaju i podvrgla se estetskim korekcijama.

I dalje si prelepa”, “Svaka čast na izgledu”, “Divna i prirodna, svaka čast”, “Ništa se nisi promenila od uloge Kasandre”, samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Glumica je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima 340 hiljada pratilaca, a uvek rado odogovara na poruke i komentare obožavalaca.

Ako bacite pogled na glumičin profil, videćete da ona često objavljuje fotografije iz teretane i sa plaže, na kojima se vidi njena zanosna figura.

Na pragu šeste decenije, mora se priznati da Koraima izgleda savršeno. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga.

Koraima veoma vodi računa o svom izgledu

Iako joj je uloga Kasandre donela planetarnu popularnost, Koraima je i nakon te serije bila veoma aktivna na poslovnom planu. Ona je nastavila da snima serije punom parom, ali se posvetila i porodičnom životu.

Postala je majka 1994. godine, te sa suprugom Nikolasom Monterom ima sina Manua. Par se venčao 1996. godine i žive u Bogoti.

Povezani članci

Karleuša se pohvalila poklonom Boža Vreća

Jelena Karleuša pohvalila se na društvenim mrežama poklonom koji je dobila od bh. umjetnika Bože Vreće, prema kojem je u više navrata javno iskazivala svoje najdublje emocije. Karleuša je javno putem svog Instagram profila u više navrata iskazivala svoje divljenje prema Vreći. Ona je nedavno podržala “princa sevdaha”, a on joj je uzvratio emotivnim riječima. […]

Gavrilo Princip je PREDAK našeg poznatog pjevača

Istorijsku ličnost kakva je Gavrilo Princip teško je dovesti u vezu sa ličnostima iz svijeta popularne muzike. Međutim, interesantan je podatak da je on predak vođe grupe “Partibrejkersi”, Zorana Kostića Caneta, koji je u jednom intervjuu otkrio detalje o ovoj porodičnoj vezi. – Ja sam potomak Gavrila Principa. Majka Gavrila Principa i moj pradeda su rođeni brat i […]