Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Ko ima bogatiju ženu – Mesi ili Ronaldo

23 Decembar 2022
2 min.
Ko ima bogatiju ženu – Mesi ili Ronaldo

Antonela Rokuzo Mesi i Georgina Rodrigez trenutno su najpoznatije vagsice na svijetu, a ovih dana neki su se navijači zapitali koja od ovih dviju dama ima više novaca na svom bankovnom računu.

Naime, bogatstvo Georgine se procjenjuje na 12 miliona evra, što je gotovo upola manje u odnosu na Antonelu čije je bogatstvo procijenjeno na više od 20 miliona evra.

Prema nezvaničnim informacijama, Lionel Mesi je takođe bogatiji od Ronalda.

Neto bogatstvo Mesija je procijenjeno na 560 miliona evra, a Ronaldovo na 470 miliona evra, piše Index.hr.

I dok Georgina uglavnom ovisi o Ronaldovim primanjima, to nije slučaj s Antonelom.

Ona je još tokom studentskih dana potpisala ugovor s jednom argentinskom kompanijom, a nakon toga je pokrenula i vlastiti lanac obuće za žene.

Ronaldo Georgini svakog mjeseca uplaćuje oko 100.000 evra, a navodno se radi o “džeparcu” koji daje kao znak pažnje za brigu o njihovoj djeci.

Prije nego što je prohodala s Ronaldom, Georgina je radila u jednoj trgovini, u kojoj je fudbalera i upoznala. Par zajedno ima kćerke Alanu Martinu i Beleu, dok im je sin preminuo prilikom poroda.

Antonela i Lionel poznaju se još od djetinjstva, a vjenčali su se 2017. godine te imaju trojicu sinova Tiaga, Matea i Kirea.

Nezavisne

Povezani članci

Tom Kruz je najplaćeniji holivudski glumac, evo koliko zarađuje po izgovorenoj riječi

Tom Kruz je najplaćeniji glumac Holivuda, a uzevši u obzir njegovu zaradu tokom karijere objavljen je i iznos koji zarađuje po izgovorenoj riječi. Kruzove glumačke vještine u kombinaciji s poslovnim duhom i produkcijom sopstvenih filmova poput “Nemoguće misije” omogućili su mu da dobija i postotak zarade, a ne samo fiksnu platu od mnogih uspješnih ostvarenja […]

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Savršena figura i izvajane noge poznate srpske glumice, oduševili su sve na društvenim mrežama. Jelisaveta Oraščanin, glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, uvijek je bila fatalna za muški rod. Osim talentom i šarmom, ona je plijenila i fizičkim izgledom. Iako ima prirodno vitku figuru, ona nije krila da je uradila i određene intervencije kako […]