Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Kraj poslije sedam godina – Borjan se rastaje sa Zvezdom

25 Jun 2024
1 min.
Kraj poslije sedam godina – Borjan se rastaje sa Zvezdom

Milan Borjan, dugogodišnji kapiten Crvene zvezde, napustio je klub poslije punih sedam godina

– Crvena zvezda i Milan Borjan postigli su dogovor o sporazumnom raskidu ugovora nakon sedam uspješnih godina tokom kojih su ostvareni veliki rezultati – objavio je klub.

Iako je proslavljeni čuvar mreže imao još dvije godine ugovora sa crveno-bijelima donio je odlulku da oprosti posljednju godinu ugovora.

Borjan je za Zvezdu branio na 309 utakmica, bio je jedan od miljenika navijača, a protivički igrači su ga savladali u 213 situacija, dok je na 156 utakmica sačuvao gol svog tima.

Osvojio je šest titula prvaka Srbije, tri Kupa, odnosno tri dupel krune. Sa Zvezdom je igrao dvije Lige šampiona i četiri Lige Evrope.

Sputnjik

Povezani članci

Džudo savez Srpske dobio novo rukovodstvo

Novi predsjednik Džudo saveza Republike Srpske biće Živko Milijaš dok će funkciju generalnog sekretara obavljati Dejan Ćup. Epilog je to višemjesečne borbe džudo klubova u Savezu, a rješenje o imenovanju novih funkcionera donio je Osnovni sud u Banjaluci. Prema tom rješenju iz sudskog registra obrisana su dosadašnja lica za zastupanje i predstavljanje, a to su […]

Za sokolačke bacače koplja dvije medalje

Članovi sportske ekipe opštine Sokolac osvojili su dvije medalje na 59. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Užicu, rekla je Srni Vera Mijatović jedan od vođa sokolačke ekipe. Zlatnu medalju u bacanju koplja osvojio je Aleksandar Lučić, a srebrnu Ratko Đurović. Od ovih atletičara su se, kako kaže, i očekivale medalje, jer su kao članovi […]