Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Kraljica popa IMA NOVOG DEČKA: Mlađi je od nje 40 godina i lijep je kao Apolon (FOTO)

07 Septembar 2022
4 min.
Kraljica popa IMA NOVOG DEČKA: Mlađi je od nje 40 godina i lijep je kao Apolon (FOTO)

Madona definitivno živi drugu mladost! Kraljica popa ne samo da izgleda bolje (i mlađe?) nego ikada prije, već i ljubav traži isključivo u zagrljaju mlađanih muškaraca.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci stavila tačku na trogodišnju vezu sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, sada je uplovila u romansu sa još jednim zgodnim mladićem.

Naime, Madona je zavela 23-godišnjeg modela Endrjua Darnela, a navodno se ova romansa i te kako zahuktava. Par je primjećen kako se “grli i mazi” u petak uveče na jednom koncertu u Njujorku, piše Page Six.

Proslavljena 64-godišnjakinja je i na Instagramu objavila fotografije iz ovog noćnog izlaska, a na jednoj od njih Darnel je prebacio ruku preko njenog ramena, te prislonio glavu uz njenu dok su pravili selfi.

Inače, Madona je nedavno, odgovarajući na pitanja fanova, navela seks kao svoju omiljenu opsesiju, ali i tajnu uspjeha, životnu mantru i čin koji je tjera da gura dalje u životu. Takođe je dodala da ako bi morala da nosi jednu stvar do kraja života, to bi bila njena ogrlica od 24-karatnog zlata, koja može da posliuži i kao seks igračka, odnosno vibrator, prenosi Blic.

Povezani članci

Otkrivena tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević

Mnogi se pitaju kako Lidija Vukićević održava svoju vitku liniju, a u nedavnoj objavi na Instagramu je otkrila male tajne svog dobrog izgleda. “Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle,morate da znate […]

Kraljica popa IMA NOVOG DEČKA: Mlađi je od nje 40 godina i lijep je kao Apolon (FOTO)

Madona definitivno živi drugu mladost! Kraljica popa ne samo da izgleda bolje (i mlađe?) nego ikada prije, već i ljubav traži isključivo u zagrljaju mlađanih muškaraca. Nakon što je prije nekoliko mjeseci stavila tačku na trogodišnju vezu sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, sada je uplovila u romansu sa još jednim zgodnim mladićem. Прикажи […]