Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Kraljica popa IMA NOVOG DEČKA: Mlađi je od nje 40 godina i lijep je kao Apolon (FOTO)

07 Septembar 2022
4 min.
Kraljica popa IMA NOVOG DEČKA: Mlađi je od nje 40 godina i lijep je kao Apolon (FOTO)

Madona definitivno živi drugu mladost! Kraljica popa ne samo da izgleda bolje (i mlađe?) nego ikada prije, već i ljubav traži isključivo u zagrljaju mlađanih muškaraca.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci stavila tačku na trogodišnju vezu sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, sada je uplovila u romansu sa još jednim zgodnim mladićem.

Naime, Madona je zavela 23-godišnjeg modela Endrjua Darnela, a navodno se ova romansa i te kako zahuktava. Par je primjećen kako se “grli i mazi” u petak uveče na jednom koncertu u Njujorku, piše Page Six.

Proslavljena 64-godišnjakinja je i na Instagramu objavila fotografije iz ovog noćnog izlaska, a na jednoj od njih Darnel je prebacio ruku preko njenog ramena, te prislonio glavu uz njenu dok su pravili selfi.

Inače, Madona je nedavno, odgovarajući na pitanja fanova, navela seks kao svoju omiljenu opsesiju, ali i tajnu uspjeha, životnu mantru i čin koji je tjera da gura dalje u životu. Takođe je dodala da ako bi morala da nosi jednu stvar do kraja života, to bi bila njena ogrlica od 24-karatnog zlata, koja može da posliuži i kao seks igračka, odnosno vibrator, prenosi Blic.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]