Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Lalović prvak Republike Srpske (FOTO)

19 April 2024
1 min.
Lalović prvak Republike Srpske (FOTO)

Na Prvenstvu Republike Srpske za juniore i starije pionire koje je proteklog vikenda održano u Banjaluci borci Džudo kluba “Randori” iz Istočnog Sarajeva osvojili su deset medalja i to jednu zlatnu, dvije srebrne i sedam bronzanih.

Vojin Lalović u konkurenciji starijih pionira osvojio je zlatnu medalju u kategoriji +73 kg.

U istoj konkurenciji srebrna je bila Evgenija Zekić, -52 kg, dok su bronzane medalje osvojili Lazar Lazarević -60 kg i Nenad Krajišnik -50 kg.

U konkurenciji juniora srebrne medalje su osvojili Lazar Ždrale -90 kg i Dunja Jovičić -70 kg.

Bronzanim medalja okitili su se Darko Topalović -73 kg, Petar Škrba -81 kg, Strahinja Škrba -66 kg i Mila Jovičić -63 kg.

“Randori” će predstojećeg vikenda nastupati na tri fronta i to na Evropskom kupu za juniore Linjano u Italiji, Međunarodnom kupu u Prijedoru i eksperimentalnom evropskom kupu “Evropske nade” u Sarajevu.

Povezani članci

Rus Andrej Rubljov nikada nije izgubio od španskog tenisera na šljaci

Nestvarno i nevjerovatno djeluje suv statistički podatak koji glasi: Rus Andrej Rubljov nikada nije izgubio od španskog tenisera na šljaci! A igrao je čak 13 puta, od čega je posljednji trijumf upisao protiv trećeplasiranog tenisera planete Karlosa Alkarasa, kog je razoružao poslije preokreta – 4:6, 6:3, 6:2 za plasman u polufinale Mastersa u Madridu. Rus […]

U prisustvu Vučića i Dodika ozvaničen početak izgradnje nacionalnog stadiona

U Surčinu je simboličnno ozvaničen početak izgradnje nacionalnog stadiona u prisustvu predsjednik Srbije i Republike Srpske Aleksandra Vučića i Milorada Dodika. Početak izgradnje ovog sportskog objekta simbolično je ozvaničen postavljanjem lopte sa potpisima legendarnih igrača, te Vučića i Dodika, u temelje stadiona, koji će biti jedan od tri najljepša u Evropi. Loptu su potpisali i […]