Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

MUP: Prisustvovalo oko 50.000 građana, javni skup protekao mirno

18 April 2024
1 min.
MUP: Prisustvovalo oko 50.000 građana, javni skup protekao mirno

Javnom skupu “Srpska te zove”, koji je večeras održan u Banjaluci, prisustvovalo je oko 50.000 građana, a protekao je mirno, bez ijednog incidenta, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.


MUP je, kako ističu, povodom održavanja ovog javnog okupljanja preduzeo niz mjera i aktivnosti sa ciljem održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.

“Ovom prilikom se zahvaljujemo svim građanima, učesnicima ovog događaja koji su odgovornim ponašanjem doprinijeli da sve protekne u najboljem mogućem redu”, istakli su iz MUP.

Javni skup “Srpska te zove” održan je u organizaciji Opštinske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Srebrenica.

SRNA

Povezani članci

Karan: Ulaganja u MUP u proteklih pet godina 176 miliona KM

Ukupna ulaganja u Ministarstvo unutraših poslova /MUP/ Republike Srpske od 2018. do kraja 2023. godine iznose 176 miliona KM, od čega najviše u objekte 48 miliona KM, rekao je Srni resorni ministar Siniša Karan. Karan je istakao da su u ovom periodu uložena 44 miliona KM za nabavku uniformi, kao i računarske, specijalističke i opreme […]

U Srpskoj rođeno 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, sedam djevojčica i devet dječaka. U Doboju je rođeno pet beba, u Zvorniku, Nevesinju, Prijedoru i Banjaluci po dvije bebe, a u Bijeljini, Gradišci i Istočnom Sarajevu po jedna. U porodilištu u Doboju rođena je jedna djevojčica i četiri dječaka, u Banjaluci dva dječaka, […]