Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Napadač Slavije uspješan i kao golman

30 Mart 2023
2 min.
Napadač Slavije uspješan i kao golman

Napadač Slavije Stefan Arbinja zauvijek će pamtiti duel u Prnjavoru u 21. kolu Prve lige Republike Srpske. Ne samo da je postigao dva gola i donio svom timu tri boda, već je u sudijskoj nadoknadi morao da stane i na gol.

Naime, zbog prigovora je isključen golman Nino Nedžibović, a kako je trener Bojan Regoje izvršio izmjene, na gol je stao upravo Arbinja koji je imao i jednu uspješnu intervenciju.

-Ponekad sam na treningu znao da stanem na gol iz zezanja, pa su valjda zato odlučili da branim u toj nadoknadi nakon što je isključen naš golman. Domaći tim imao je i korner a nakon intervencije glavni sudija svirao je kraj meča – priča Arbinja i dodaje uz osmijeh – Iako sam bio uspješan na debiju ipak bih volio da na narednim mečevima ne stajem na gol. Više mi leži da postižem golove.

Slavija se nakon poraza na otvaranju sezone sa dva veoma zeška gostovanja vratila sa četiri boda. U oba meča Arbinja je pokazao sjajnu formu i postigao je po dva gola u Bijeljini i Prnjavoru.

-Drago mi je zbog golova, sigurno da oni puno znače svakom napadaču pa tako i meni. Najvažnije je ipak da je tim osvojio četiri boda. Cilj Slavije je da bude u gornjem dijelu te da afirmiše mlade igrače i stvara tim za budućnost. Za sad smo na dobrom putu i kvalitetan rad na treninzima smo prenijeli na teren- dodao je Arbinja.

Napadač je postigao četiri gola i nada se da će seriju nastaviti i na domaćem terenu protiv Omarske.

-Potrudiću se da nastavim seriju i na narednoj utakmici. U dobroj sam formi kao i čitava ekipa, tako da se nadamo da ćemo pred našim navijačima ovjeriti ove bodove osvojene na gostovanjima.

Povezani članci

Đoković: Počastvovan sam, sport nas sve ujedinjuje

Počastvovan sam, velika mi je čast što sam što sam dio svega ovoga, nečega što istinski ujedinjuje svijet i ljude i koji mladim ljudima pokazuje da je sve moguće i da nije važno odakle ste i koje ste boje kože. Sport nas sve ujedinjuje, rekao je srpski teniser Novak Đoković nakon što je peti put […]

Jokić favorit u trci za MVP nagradu

NBA je objelodanila kandidate za ligaške nagrade za ovu godinu, a srpski reprezentativac Nikola Jokić, centar “Denver nagetsa”, kandidat je za MVP nagradu, odnosno priznanje za najkorisnijeg igrača. Jokić važi za favorita, a ako pobijedi biće to njegova treća MVP nagrada. Uz Jokića, u konkurenciji za ovo priznanje su Luka Dončić iz “Dalasa” i Šaj […]