Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

“Osvijetlite vašu noć uz najsjajniji modni spektakl u regiji Istočno Sarajevo!”

24 April 2024
2 min.
“Osvijetlite vašu noć uz najsjajniji modni spektakl u regiji Istočno Sarajevo!”

“Pridružite nam se na nezaboravnom događaju koji će obasjati regiju Istočno Sarajevo! Uz podršku načelnika Opštine Istočna Ilidža, Fashion M organizacija predstavlja Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo, koji će se održati 28. aprila 2024. godine u 20h u Grand Event Hallu. Očekuje vas ne samo izbor između 12 sjajnih djevojaka, već i impresivni nastupi modela Fashion M-a, kao i već izabranih predstavnica drugih regija. Ali to nije sve! Ovaj spektakl će dodatno oživjeti nastupi specijalnih gostiju poput Plesnog studia Orion i Plesnog studia Fuego. Specijalna muzička gošća manifestacije je Maja Jevtić. Pripremite se za tri dana intenzivnog modelskog kampa, gdje će naše učesnice usavršavati svoje talente i znanja o javnom nastupu, koreografijama i zdravom načinu života. Budite uz nas jer vas očekuje nezaboravan doživljaj ljepote, stila i umjetnosti!

Projekat je podržan od strane Opštine Ilidža koja je ujedno i generalni pokrovitelj manifestacije, te brojnih lokalnih i regionalnih partnera. Domaćin Models campa je Villa Magic. Za stajlinge takmičarki pobrinuti će se butici: Liv- baby & kids fashion, Afrodite Mode Collection, Butik “DEMI”. Djevojke u toku campa će posjetiti restorane koji su partneri projekta NOMAD pizza&craft house, Apartman restoran&bar, te Zlatno zrno. Za frizure takmičarki pobrinut će se Frizerski salon Iris, a za make up Salon ljepote Makeover by Ivana Adamović. Za prelijepe bukete prvoplasiranih takmičarki pobrinut će se Cvječara Magnolia, a za poklone Dak Zepter, Connect store, Parfimerija “Magic”, te butik Afrodite Mode Collection sa brendom Lady B. Najbitnije momente ovog eventa svojom fotografijom zabilježiti će Foto Vaske Istočno Sarajevo.

Medijski pokrovitelji manifestacije: RTV Istočno Sarajevo, Istočno Sarajevo 057, Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža, Central News, Visegrad 365, Princip News.

Pozivamo sve zaljubljenike u modu i ljepotu da budu dio ovog nezaboravnog spektakla! Mjesta su ograničena, stoga obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj 061-331-858. I zapamtite, večernje odijelo dodatno će upotpuniti Vaš doživljaj ovog glamuroznog događaja.”

Povezani članci

Vaskršnja radionica u Palama

Na vaskršnjoj kreativnoj radionici u mjesnoj zajednici Stanica u opštini Pale danas je više od 40 djece i njihovih roditelja raznim tehnikama i metodama šarala, bojila i ukrašavala vaskršnja jaja, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Stanica Ivica Topić rekao je novinarima da već 1O godina organizuju radionicu s ciljem da djecu […]

Pale: Spremna vaskršnja jaja i prehrambeni paketi

Članice Kola srpskih sestara “Sveta velikomučenica Tekla” sa Pala danas su našarale 3.000 vaskršnjih jaja koja će zajedno sa 30 paketa prehrambenih artikala podijeliti sugrađanima kojima je najpotrebnije kako bi proslavili najveći hrišćanski praznik – Vaskrs. Riječ je o tradicionalnoj aktivnosti koju Kolo Srpskih sestara sprovodi već 32 godine. Predsjednik Kola srpskih sestara Ljiljana Nešković […]