Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Oženio se Andrija Milošević: Tajno venčanje u intimnoj atmosferi, samo za kumove i nekoliko prijatelja

11 Maj 2023
2 min.
Oženio se Andrija Milošević: Tajno venčanje u intimnoj atmosferi, samo za kumove i nekoliko prijatelja
Glumac je tek sad priznao da je vjenčanje bilo u februaru prošle godine.

Glumac Andrija Milošević početkom prošle godine postao je tata dečaka kojem su njegova partnerka Aleksandra Tomić i on dali ime Relja, međutim, veoma često su ga svi pitali kada planira da se ženi.

On je tek sada otkrio da je sa Aleksandrom sklopio brak još pre rođenja sina, ali da je sve urađeno u tajnosti.

S obzirom na to da je Andrijina partnerka, a odnedavno i supruga Aleksandra skoro izjavila da je brak nešto ka čemu ne teže, mnogi su mislili da par nema nameru da “stane na ludi kamen”. Međutim, izgleda da su se glumci predomislili.

Da je do venčanja ipak došlo, otkrili su juče gostujući u emisiji “Uz kafu sa” kod popularne glumice Seke Sablić. Kako je glumac potvrdio, dvadesetak dana pre nego što je na svet stigao njihov naslednik Relja, Andrija i Đeda, kako Aleksandru prijatelji zovu, odlučili su da izgovore bračne zavete.

Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadestpet dana pre nego što je Relja došao na svet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama – rekla je u pomenutoj emisiji Aleksandra, dok se na to Andrija nadovezao:

Venčali smo se da dete ne bude bez oca – u svom šaljivom maniru poručio je glumac.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]