Ravna planina banerRavna planina baner

Bilbord

Popusti u Termagu za Ski opening na Jahorini

01 Novembar 2023
1 min.
Popusti u Termagu za Ski opening na Jahorini

Hotel Termag je za Ski opening na Jahorini pripremio sjajne popuste.

Za tri noćenja popust na smještaj je 10%, popust na wellness paket u sobama je 50%, dok su u apartmanima wellness i spa gratis. Popust na ski rental je 20%. Parking i WiFi su besplatni.

Za rezervacije od četiri do šest noćenja popust na smještaj je 15%, wellness paket gratis u sobama i apartmanima, dok je na ski rental popust 30%. Parking i WiFi su besplatni.

Za rezervacije od sedam i više noćenja popust na smještaj iznosi 25%, wellness paket u sobama i apratmanima je gratis, dok je popust na ski-rental 50%. Parking i WiFi su besplatni.

Tokom Ski openinga uživajte u Termagu.

Povezani članci

Rodnu ravnopravnost i jednakost polova u lokalnim zajednicama podići na viši nivo(VIDEO)

Savez opština i gradova Republike Srpske i Centar za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Srpske potpisali su danas u Banjaluci memorandum o zajedničkoj saradnji, koja ima za cilj podići svijest o rodnoj ravnopravnosti i jednakosti polova u svim lokalnim zajednicama. Direktorica Centra Mirjana Lukač rekla je da je ovo kruna višegodišnje saradnje koju imaju sa […]

MAXBET pripremio novi paket dobrodošlice

MAXBET je pripremio novi PAKET DOBRODOŠLICE! Registruj se danas, igraj besplatno narednih 10 dana! Sjajno, zar ne? Ali to nije sve. Možete izabrati iznos koji će vam biti poklonjen tokom narednih 10 dana, počevši od prvog depozita koji uplatite. Igranje je jednostavno, možete se upustiti u uzbudljivu avanturu slotova i pokušati osvojiti velike dobitke ili […]