Ravna planina banerRavna planina baner

Bilbord

Popusti u Termagu za Ski opening na Jahorini

01 Novembar 2023
1 min.
Popusti u Termagu za Ski opening na Jahorini

Hotel Termag je za Ski opening na Jahorini pripremio sjajne popuste.

Za tri noćenja popust na smještaj je 10%, popust na wellness paket u sobama je 50%, dok su u apartmanima wellness i spa gratis. Popust na ski rental je 20%. Parking i WiFi su besplatni.

Za rezervacije od četiri do šest noćenja popust na smještaj je 15%, wellness paket gratis u sobama i apartmanima, dok je na ski rental popust 30%. Parking i WiFi su besplatni.

Za rezervacije od sedam i više noćenja popust na smještaj iznosi 25%, wellness paket u sobama i apratmanima je gratis, dok je popust na ski-rental 50%. Parking i WiFi su besplatni.

Tokom Ski openinga uživajte u Termagu.

Povezani članci

Meridian traži operatere i operaterke

Meridian traži operatere i operaterke Meridian kladionici potrebno je 5 operatera za rad na uplatnom mjestu Istočno Sarajevo (Dobrinja). Meridian nudi prijatno poslovno okruženje, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja uinternacionalnoj kompaniji.

Pekara Manja zapošljava

Manja zapošljava: više izvršilacaLokacije: Lukavica i Pale Prodavač/ica u maloprodajnom objektu Započnite karijeru u našem timu – ovdje se spajaju inovacija i tradicija Zaintresovani ste za nove poslovne izazove, komunikativna ste osoba, važan Vam je rad sa ljudima kao i rad u timu u kojem se njeguje poštovanje i susretljivost između kolega, koji stvaraju pozitivno […]