Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Porodila se Ana Ivanović

06 Maj 2023
1 min.
Porodila se Ana Ivanović

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović, koja je u braku sa bivšim njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, rodila je danas dječaka, prenose beogradski mediji.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su dobili trećeg sina. Oni su u braku od 2016. godine, a imaju sinove Luku i Leona. Luka se rodio 2018, a Leon godinu dana kasnije.

Ivanovićeva je tenisku karijeru završila krajem 2016. godine, dok je Švajnštajger odlučio u oktobru 2019. da okonča igračku karijeru.

Tanjug

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]