Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

31 Januar 2023
4 min.
Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Savršena figura i izvajane noge poznate srpske glumice, oduševili su sve na društvenim mrežama.

Jelisaveta Oraščanin, glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, uvijek je bila fatalna za muški rod. Osim talentom i šarmom, ona je plijenila i fizičkim izgledom.

Iako ima prirodno vitku figuru, ona nije krila da je uradila i određene intervencije kako bi svoj izgled dovela do savršenstva. Jelisaveta je prije nekoliko godina operisala nos i usta, kako prenosi Blic.rs.

Osim toga, ugradila je i silikonske implante u grudi, te korigovala jagodice, a klinika za ulješavanje je kako se navodi objavila da će im glumica biti zaštitno lice.

Bilo kako bilo, Jelisaveta plijeni svojim izgledom i izvajanim tijelom, nakon dva porođaja. Ona je nedavno odlučila da zimske dane prekrati na jednom od najekskluzivnijih mesta -Maldivima. Sa ove prelepe destinacije, na kojoj je po svemu sudeći bila sa decom i prijateljicom, ona je svakodnevno objavljivala prelepe fotografije.

Svi su bili oduševljeni njenim izgledom u kupaćem kostimu, a posebno su hvalili trbušnjake na njenom stomaku, obzirom da je Jelisaveta majka.

Nezavisne

Povezani članci

Karleuša se pohvalila poklonom Boža Vreća

Jelena Karleuša pohvalila se na društvenim mrežama poklonom koji je dobila od bh. umjetnika Bože Vreće, prema kojem je u više navrata javno iskazivala svoje najdublje emocije. Karleuša je javno putem svog Instagram profila u više navrata iskazivala svoje divljenje prema Vreći. Ona je nedavno podržala “princa sevdaha”, a on joj je uzvratio emotivnim riječima. […]

Gavrilo Princip je PREDAK našeg poznatog pjevača

Istorijsku ličnost kakva je Gavrilo Princip teško je dovesti u vezu sa ličnostima iz svijeta popularne muzike. Međutim, interesantan je podatak da je on predak vođe grupe “Partibrejkersi”, Zorana Kostića Caneta, koji je u jednom intervjuu otkrio detalje o ovoj porodičnoj vezi. – Ja sam potomak Gavrila Principa. Majka Gavrila Principa i moj pradeda su rođeni brat i […]