Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Preminuo golman fudbalske reprezentacije Matija Šarkić

15 Jun 2024
1 min.
Preminuo golman fudbalske reprezentacije Matija Šarkić

Golman crnogorske reprezentacije Matija Šarkić /26/ preminuo je jutros u Budvi.


Kako prenose crnogorski portali, golmanu crnogorske reprezentacije je pozlilo u stanu u Budvi oko 6.30 časova.

NJegovi prijatelji su odmah pozvali hitnu pomoć, ali mu pomoći nažalost nije bilo.

Policija je na licu mjesta, ispituju se sve okolnosti, ali je, kako se navodi, najvjerovatnije u pitanju prirodna smrt.

Matija Šarkić je prije nekoliko dana oduševio javnost odbranama na prijateljskoj utakmici sa Belgijom u Briselu, ali je nakon toga propustio susret protiv Gruzije u Podgorici.

Nakon utakmice protiv Belgije je i španska “Marka” istakla učinak crnogorskog golmana, napisavši u tekstu da su “đavoli” nailazili na “zvjezdanog Šarkića”.

Matija Šarkić je karijeru počeo u “Anderlehtu”, igrao je za “Vigan”, “Aston Vilu”, “Linvingston”, “Vulverhempton”, “Šruzberi”, “Birmingem”, “Milvol” i “Stouk”.

Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao devet utakmica, a debitovao je protiv Bjelorusije u prijateljskom meču 2019. godine.

SRNA

Povezani članci

Krulj: Osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu je kruna moje karijere

Paljanin Goran Krulj, koji je osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u dizanju tegova u Slovačkom gradu Trnava, rekao je Srni da je ostvario sve želje, da je ovo kruna njegove karijere i da je među oko 800 takmičara iz svih zemalja svijeta nastupao pod zastavom Srbije, jer mu je ona u srcu kao i […]

Partizan napravio veliki skok

Nakon odigranog četvrtog kola Evrolige, neki klubovi su značajno napredovali na tabeli, dok su pojedini imali blagi pad. Najveće iznenađenje, ali ono negativno, priredio je svojim navijačima aktuelni prvaka Evrope grčki Panatinaikos. Atinjani su poraženi u oba meča prvog duplog kola u novoj sezoni Evrolige. Zeleni su imali dvije utakmice na strani, ali svakako nisu […]