Ravna planina banerRavna planina baner

Bilbord

Rajska dolina- Najstariji hotel na Jahorini sija novim sjajem (VIDEO)

28 Avgust 2021
1 min.
Rajska dolina- Najstariji hotel na Jahorini sija novim sjajem (VIDEO)

Nakon ulaganja i renoviranja u decembru prošle godine, najstariji hotel na olimpijskoj ljepotici Jahorini, “Rajska dolina”, zasijao je novim sjajem. 

“Rajska dolina” je postao jedan od najluksuznijih hotela u najposjećenijem zimskom odmaralištu u zemlji.

“Odgovornim upravljanjem proširujemo smjestajne kapacitete za naše goste i nova radna mjesta za radnike”, navode iz ovog hotela.

“Planirano je proširenje kapaciteta od strane Vlade Republike Srpske i tada će se renovirati i paviljon, kao i Dom partizan”, kaže portparol hotela Andrijana Mađarević.

Video pogledajte na linku:

https://fb.watch/7GgRxJqGrl/

Povezani članci

Rodnu ravnopravnost i jednakost polova u lokalnim zajednicama podići na viši nivo(VIDEO)

Savez opština i gradova Republike Srpske i Centar za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Srpske potpisali su danas u Banjaluci memorandum o zajedničkoj saradnji, koja ima za cilj podići svijest o rodnoj ravnopravnosti i jednakosti polova u svim lokalnim zajednicama. Direktorica Centra Mirjana Lukač rekla je da je ovo kruna višegodišnje saradnje koju imaju sa […]

MAXBET pripremio novi paket dobrodošlice

MAXBET je pripremio novi PAKET DOBRODOŠLICE! Registruj se danas, igraj besplatno narednih 10 dana! Sjajno, zar ne? Ali to nije sve. Možete izabrati iznos koji će vam biti poklonjen tokom narednih 10 dana, počevši od prvog depozita koji uplatite. Igranje je jednostavno, možete se upustiti u uzbudljivu avanturu slotova i pokušati osvojiti velike dobitke ili […]