Ravna planina banerRavna planina baner

Bilbord

Rajska dolina- Najstariji hotel na Jahorini sija novim sjajem (VIDEO)

28 Avgust 2021
1 min.
Rajska dolina- Najstariji hotel na Jahorini sija novim sjajem (VIDEO)

Nakon ulaganja i renoviranja u decembru prošle godine, najstariji hotel na olimpijskoj ljepotici Jahorini, “Rajska dolina”, zasijao je novim sjajem. 

“Rajska dolina” je postao jedan od najluksuznijih hotela u najposjećenijem zimskom odmaralištu u zemlji.

“Odgovornim upravljanjem proširujemo smjestajne kapacitete za naše goste i nova radna mjesta za radnike”, navode iz ovog hotela.

“Planirano je proširenje kapaciteta od strane Vlade Republike Srpske i tada će se renovirati i paviljon, kao i Dom partizan”, kaže portparol hotela Andrijana Mađarević.

Video pogledajte na linku:

https://fb.watch/7GgRxJqGrl/

Povezani članci

Popusti u Termagu za Ski opening na Jahorini

Hotel Termag je za Ski opening na Jahorini pripremio sjajne popuste. Za tri noćenja popust na smještaj je 10%, popust na wellness paket u sobama je 50%, dok su u apartmanima wellness i spa gratis. Popust na ski rental je 20%. Parking i WiFi su besplatni. Za rezervacije od četiri do šest noćenja popust na […]

Rodnu ravnopravnost i jednakost polova u lokalnim zajednicama podići na viši nivo(VIDEO)

Savez opština i gradova Republike Srpske i Centar za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Srpske potpisali su danas u Banjaluci memorandum o zajedničkoj saradnji, koja ima za cilj podići svijest o rodnoj ravnopravnosti i jednakosti polova u svim lokalnim zajednicama. Direktorica Centra Mirjana Lukač rekla je da je ovo kruna višegodišnje saradnje koju imaju sa […]