Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Rasvijetljeno više krađa u Palama

21 Juli 2021
1 min.
Rasvijetljeno više krađa u Palama

Policija sa Pala identifikovala je izvršioce više krađa iz ugostitljskih objekata, službene prostorije Šumskog gazdinstva i podruma na području ove opštine, a riječ je o licima čiji su inicijali V.T. i M.K.


Lice V.T. je osumnjičeno da je od 12. do 20. jula ukralo kompjuter, određenu količinu alkoholnih pića, električnih uređaja, garderobe i posuđa, a M.K. se sumnjiči da je prodavao ukradene stvari s ciljem podjele ostvarene novčane dobiti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na osnovu naredbe nadležnog suda u Sokocu, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, pretresen je stan koji koristi V.T. i tom prilikom pronađeni su i oduzeti predmeti iz krivičnih djela, dok je od M.K. oduzeta određena količina alkoholnog pića.

Pronađeni predmeti biće vraćeni vlasnicima.

Osumnjičenim licima, koja su oba sa Pala, na teret su stavljene tri teške krađe i jedna krađa.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv ovih lica biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo o počinjenim krivičnim djelima.

SRNA

Povezani članci

Prekid u vodosnabdijevanju u Istočnom Sarajevu

Obavještavaju se potrošači dijela ulice Ilidžanska, koji se snabdijevaju sa buster-pumpe, da neće imati uredno snabdijevanje do kasnih večernjih časova usljed prekomjerne potrošnje sa rezervoara “Gornje Mladice”. Obavještavaju se potrošači u naselju Katića brdo , koji se snabdijevaju sa PS “Katića brdo” da je usljed kvara na pumpi došlo do prekida u snabdijevanju vodom. Ekipe […]

Pale: Humanitarni bazar za Ivanu, Boška i Jelenu

Na paljanskom šetalištu danas je organizovan humanitarni bazar za prikupljanje sredstava za nastavak liječenja Ivane Bjelogrić iz Istočnog Sarajeva, sedmomjesečnog Boška Guglete iz Srbije i Jelene Muharemović sa Pala. Za nastavak liječenja petogodišnje Ivane Bjelogrlić potrebno je oko 50.000 evra, a za liječenje Boška Guglete, koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip jedan potrebno je […]