Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Reprezentacija Republike Srpske putuje u Kazan na igre BRIKS-a

11 Jun 2024
1 min.
Reprezentacija Republike Srpske putuje u Kazan na igre BRIKS-a

Reprezentacija Republike Srpske danas putuje u Kazanj gdje će do 23. juna na Igrama BRIKS-a u ovom ruskom gradu, odmjeriti snage u osam disciplina.

Tim povodom, na platou nacionalnog teniskog centra u Banjaluci, priređen im je svečani ispraćaj.

Član reprezentacije Republike Srpske Marina Kurteš sigurna je da će sportisti iz Srpske dati veliki maksimum i da će se pokazati u što boljem svjetlu.

Predsjednik Srpske Milorad Dodik je istakao da je ovo istorija – činjenica da Republika Srpska na reprezentativnom nivou učestvuje na igrama BRIKS-a, najvažnije svjetske organizacije zemalja u svakom smislu.

Naglasio je da su ove igre, predigra za ono što će se dešavati na političkom nivou, na samitu BRIKS-a u oktobru.

RTRS

Povezani članci

Preminuo legendarni košarkaš Dragan Kapičić

Nekadašnji košarkaš “Crvene zvezde” i reprezentativac Jugoslavije Dragan Kapičić preminuo je u 76. godini, objavljeno je na sajtu ovog kluba. Kapičić je za “Crvenu zvezdu” nastupao od 1966. do 1975. godine, a kasnije je bio i funkcioner kluba. Uz dvije titule prvaka i tri nacionalna kupa, 1974. godine osvojio je i trofej Kupa pobjednika kupova […]

Danska kažnjena pred meč sa Srbijom

Fudbalski savez Danske moraće da plati kaznu u iznosu od 10.000 evra zbog transparenta koji se pojavio na tribinama gdje su bili smješteni navijači Danske tokom utakmice sa Engleskom. Na spornom transparentu je velikim slovima pisalo “Je**š UEFA“. Danska fudbalska asocijacija (DBU) bijesna je zbog kazne. Intenzivno rade na pronalaženju navijača koji su uneli sporan […]