Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Riječi Milene Dravić i Dragana Nikolića svima odzvanjaju u ušima: Otkrili su kakav je zaista život bračnog para bez djece

11 Mart 2023
2 min.
Riječi Milene Dravić i Dragana Nikolića svima odzvanjaju u ušima: Otkrili su kakav je zaista život bračnog para bez djece

Danas se navršilo sedam godina od smrti legendarnog srpskog i jugoslovenskog glumca Dragana Gage Nikolića.

Važio je za predstavnika beogradskog šarma, legendu srpskog glumišta, ali i za jednog od najvećih frajera jugoslovenskog filma.

Bradovi srpskog glumišta Milena Dravić i Dragan Nikolić ostavili su neizbrisiv trag u našoj kinematografiji.

Milena Dravić i Dragan Nikolić bili jedan od omiljenih glumačkih parova na našoj scena, koji su živeli posebnu ljubav. Njihov odnos postao je simbol savršenog braka, a oni su bili zajedno više od četiri decenije. Svoju decu nisu imali, ali su voleli svu drugu, posebno jednu devojčicu.

Skoro cela javnost je delila mišljenje da su upravo oni najpopularniji i najlepši tandem, te je mnoge zanimalo kako uspevaju da održe sklad, ali i da odole svim iskušenjima.

Dragan Nikolić

foto: Kurir / Dragan Kadić

– Kada je dvoje ljudi uspešno u poslu, naravno da ima onih zavidnih, pa čak ni publici jedno vreme nije bilo svejedno, ali sve to treba uneti u kalkulaciju kada se radi o braku javnih ličnosti. Moj savet kolegama koji su u sličnoj situaciji glasi: Budite pametniji od tračeva i jednostavno živite svoj život – objasnio je legendarni glumac.

Svojim pogledom na činjenicu da nema decu sa Milenom je sve oduševio.

– Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet – rekao je Nikolić, koji je važio za neprevaziđenog džentlmena.

Milena, koja je slovila za veliku damu i glumicu vanvremenske lepote, sa druge strane, isticala je da su Dragan i ona jako brižni prema bliskim ljudima.

– Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima – zaključila je glumica.

Povezani članci

Karleuša se pohvalila poklonom Boža Vreća

Jelena Karleuša pohvalila se na društvenim mrežama poklonom koji je dobila od bh. umjetnika Bože Vreće, prema kojem je u više navrata javno iskazivala svoje najdublje emocije. Karleuša je javno putem svog Instagram profila u više navrata iskazivala svoje divljenje prema Vreći. Ona je nedavno podržala “princa sevdaha”, a on joj je uzvratio emotivnim riječima. […]

Gavrilo Princip je PREDAK našeg poznatog pjevača

Istorijsku ličnost kakva je Gavrilo Princip teško je dovesti u vezu sa ličnostima iz svijeta popularne muzike. Međutim, interesantan je podatak da je on predak vođe grupe “Partibrejkersi”, Zorana Kostića Caneta, koji je u jednom intervjuu otkrio detalje o ovoj porodičnoj vezi. – Ja sam potomak Gavrila Principa. Majka Gavrila Principa i moj pradeda su rođeni brat i […]