Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Rukovodstvo Opštine Istočno Novo Sarajevo upriličilo prijem za delegacije bratskih i prijateljskih opština (FOTO)

12 Jun 2024
2 min.
Rukovodstvo Opštine Istočno Novo Sarajevo upriličilo prijem za delegacije bratskih i prijateljskih opština (FOTO)

Rukovodstvo Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo u sastavu zamjenik načelnika Aleksandar Kostović, predsjednik Skupštine opštine Vedran Jovančić i zamjenik predsjednika Skupštine Milan Maunaga upriličili su prijem za delegacije bratskih i prijateljskih opština i gradova iz Srbije, Crne Gore, Slovenije i srpskih opština iz Federacije BiH.

Sastanku su prisustvovali predstavnici grada Vranja, grada Prištine, beogradske opštine Čukarica, opštine Nikšić, opštine Budva, opštine Herceg Novi, opštine Ub, Velenje te opština Bosansko Grahovo, Lipljan i Blace i tom prilikom razgovarali su o tome šta je urađeno u prethodnom periodu, ali i o planiranim saradnjama u budućnosti.

Predsjednik Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo Vedran Jovančić istakao je da je proslava krsne slave i Dana opštine prilika da svi zajedno uživamo u prijateljstvu i zajedništvu sa prijateljima koji svake godine svojim prisustvom uveličaju slavsku svečanost.

Povezani članci

Ljevnaić dobio tužbu protiv portala Aktuelno.me

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić dobio je sudski spor koji je pokrenuo za neistinite informacije i tekstove iznesene na portalu Aktuelno.me. Izjavu Ljevnaića prenosimo u cjelosti. “Kao direktor Olimpijskog centra Jahorina, želim da se obratim povodom nedavne presude koja je doneta u moju korist zbog neistinitih informacija i tekstova iznesenih na portalu Aktuelno.me. Uvek sam podržavao medije i rado […]

Mitropolit Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje

 NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije poručio je danas da Sveštenomučenici dabrobosanski, koji su postradali od ustaša od 1941. do 1945. godine i komunista nakon Drugog svjetskog rata, ne pozivaju na osvetu, već na praštanje i bratsku ljubav među Srbima. Vladika Joanikije služio je danas Svetu arhijerejsku litrgiju u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca u Istočnoj […]