Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Rukovodstvo Opštine Istočno Novo Sarajevo upriličilo prijem za delegacije bratskih i prijateljskih opština (FOTO)

12 Jun 2024
2 min.
Rukovodstvo Opštine Istočno Novo Sarajevo upriličilo prijem za delegacije bratskih i prijateljskih opština (FOTO)

Rukovodstvo Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo u sastavu zamjenik načelnika Aleksandar Kostović, predsjednik Skupštine opštine Vedran Jovančić i zamjenik predsjednika Skupštine Milan Maunaga upriličili su prijem za delegacije bratskih i prijateljskih opština i gradova iz Srbije, Crne Gore, Slovenije i srpskih opština iz Federacije BiH.

Sastanku su prisustvovali predstavnici grada Vranja, grada Prištine, beogradske opštine Čukarica, opštine Nikšić, opštine Budva, opštine Herceg Novi, opštine Ub, Velenje te opština Bosansko Grahovo, Lipljan i Blace i tom prilikom razgovarali su o tome šta je urađeno u prethodnom periodu, ali i o planiranim saradnjama u budućnosti.

Predsjednik Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo Vedran Jovančić istakao je da je proslava krsne slave i Dana opštine prilika da svi zajedno uživamo u prijateljstvu i zajedništvu sa prijateljima koji svake godine svojim prisustvom uveličaju slavsku svečanost.

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu predstava “Kovači”, na Palama film “U ime naroda”

Program manifestacije “Dani Srbije u Republici Srpskoj” biće nastavljen danas u Istočnom Sarajevu, gdje će glumci Narodnog pozorišta iz Užica izvesti predstavu “Kovači”, dok će na Palama biti prikazan film “Ime naroda”, autora Darka Bajića. Film “Ime naroda” biće prikazan u 19.00 časova u sali Kulturnog centra Pale. Filmsku projekciju omogućili su Ministarstvo kulture Srbije […]

Pale: Pomen za radnike “Famos-a” poginule u proteklom ratu

Na Palama će danas biti služen pomen za 28 radnika preduzeća “Famos-Koran”, koji su kao borci Vojske Republike Srpske poginuli u Odbrambeno-otadžbinskom ratu. Pomen organizuje Boračka organizacija Pale. U 11.00 časova kod Spomen-obilježja u krugu preduzeća biće služen parastos poginulim radnicima i položeno cvijeće i vijenci, najavljeno je iz opštinske Boračke organizacije.