Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Sedmi dan potrage za tijelom dvogodišnje Danke Ilić

10 April 2024
1 min.
Sedmi dan potrage za tijelom dvogodišnje Danke Ilić

Sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Borskom okrugu.

Pripadnici Uprave kriminalne policije iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće D.D. osumnjičenog za ubistvo male Danke.

Inspektori sa kamionom sa posebnom opremom za pretragu terena stigli su juče u selo Zlot i pregledaju okolinu osumnjičenog, a pripadnici Sektora za vanredne situacije i dalje pregledaju obližnji potok, javio je RTS.

Na terenu je juče izvršena pretraga šiblja oko močvare u selu Zlot, nedaleko od imanja D.D, prvoosumnjičenog za ubistvo, rezervoar u pilani na istom imanju i cijela pilana.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju. Poslije desetodnevne potrage i detaljnih provjera, policija je uhapsila dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnike “Vodovoda”, kojima je određen pritvor do 30 dana, a terete se za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem.

Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D.D. preminuo je nedavno u Policijskoj upravi u Boru.

SRNA

Povezani članci

Knežević: Crna Gora mora glasati protiv rezolucije o Srebrenici

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević izjavio je da Crna Gora u Generalnoj skupštini UN mora da glasa protiv rezolucije o Srebrenici, koja, kako je naveo, najmanje veze ima sa žrtvama, a najviše sa namjerom da se srpski narod žigoše kolektivnom krivicom i obilježi kao genocidni. Knežević je ocijenio da je namjera da se rezolucijom […]

U Skupštini Srbije nastavak rasprave o izboru nove Vlade

U Skupštini Srbije biće nastavljena rasprava o izboru nove Vlade. Mandatar za sastav Vlade Miloš Vučević rekao je tokom prethodne rasprave da će Srbija pomagati Republici Srpskoj, štititi i voljeti kao niko drugi, svidjelo se to, kaže, nekome u međunarodnoj zajednici ili ne. Vučević je istakao da Srbiji niko ne može da zabrani da voli […]