Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Seka Aleksić stupila u kontakt s djevojčicom s kojom vršnjaci neće na maturu

23 Maj 2023
1 min.
Seka Aleksić stupila u kontakt s djevojčicom s kojom vršnjaci neće na maturu

Folk zvijezda Seka Aleksić stupila je u kontakt sa djevojčicom sa kojom želi na maturu, a koja trpi vršnjačko nasilje.

Naime, kako su mediji prenijeli, Seka je vidjela na Twitteru da dhevojčica romske nacionalnosti iz Vrbasa trpi nasilje od strane svojih vršnjaka i odmah je reagovala.

Ona je sada otkrila jednoj korisnici pomenute mreže da je stupila u kontakt sa osobom koja je prva podelila priču i otkrila da je djevojčica oduševljenja saznanjem da će joj Seka praviti društvo na maturi.

“Zvala sam ga. Kaže da je djevojčica oduševljena što želim sa njom”, napisala je Seka.

Podsjetimo, sve je počelo kada je jedna korisnica na Twitteru objavila priču o djevojčici koja trpi nasilje od strane svojih vršnjaka u OŠ “Petar Petrović Njegoš” u Vrbasu.

Seka se prva javila, a onda je uslijedila i lavina reakcija ostalih javnih ličnosti koje su se takođe javile, u želji da pomognu pomenutoj djevojčici.

Agencije

Povezani članci

Sofija Loren zadobila teške povrede prilikom pada u svom domu

Italijanska glumica Sofija Loren pala je juče ujutro u svom domu u Ženevi, nakon čega joj je dijagnostikovan prelom oba kuka. Glumica je popodne uspješno operisana, saopštila je pres služba restorana koja nosi njeno ime i koji je glumica trebalo da otvori sljedećeg utorka u Bariju. -Sa Sofijom Loren su dva sina Edoardo i Karlo […]

Pokrenuta peticija za zabranu ulaska Dina Merlina u Srbiju

Pjevač Dino Merlin rasprodao je tri Štark arene – za 18. 19. i 21. novembar, a zatim je zakazao novi datum i četvrti koncert za 22. novembar u Beogradu. “Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta […]