Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Seka Aleksić stupila u kontakt s djevojčicom s kojom vršnjaci neće na maturu

23 Maj 2023
1 min.
Seka Aleksić stupila u kontakt s djevojčicom s kojom vršnjaci neće na maturu

Folk zvijezda Seka Aleksić stupila je u kontakt sa djevojčicom sa kojom želi na maturu, a koja trpi vršnjačko nasilje.

Naime, kako su mediji prenijeli, Seka je vidjela na Twitteru da dhevojčica romske nacionalnosti iz Vrbasa trpi nasilje od strane svojih vršnjaka i odmah je reagovala.

Ona je sada otkrila jednoj korisnici pomenute mreže da je stupila u kontakt sa osobom koja je prva podelila priču i otkrila da je djevojčica oduševljenja saznanjem da će joj Seka praviti društvo na maturi.

“Zvala sam ga. Kaže da je djevojčica oduševljena što želim sa njom”, napisala je Seka.

Podsjetimo, sve je počelo kada je jedna korisnica na Twitteru objavila priču o djevojčici koja trpi nasilje od strane svojih vršnjaka u OŠ “Petar Petrović Njegoš” u Vrbasu.

Seka se prva javila, a onda je uslijedila i lavina reakcija ostalih javnih ličnosti koje su se takođe javile, u želji da pomognu pomenutoj djevojčici.

Agencije

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]