Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Srpska bogatija za 19 dječaka i 14 djevojčica

09 Maj 2024
1 min.
Srpska bogatija za 19 dječaka i 14 djevojčica

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 33 bebe, 19 dječaka i 14 djevojčica.


U Banjaluci je rođeno 10 beba, u Prijedoru pet, u Bijeljini i Zvorniku po četiri, u Doboju tri, u Trebinju, Foči i Istočnom Sarajevu po dvije, te u Nevesinju jedna.

U Banjaluci je rođeno pet djevojčica i isto toliko dječaka, u Prijedoru dvije djevojčice i tri dječaka, u Bijeljini dvije djevojčice i dva dječaka.

U Zvorniku je rođena djevojčica i tri dječaka, u Doboju djevojčica i dva dječaka, u Trebinju djevojčica i dječak, u Foči dva dječaka, u Istočnom Sarajevu dvije djevojčice, te u Nevesinju dječak.

U porodilištu u Gradišci u protekla 24 časa nije bilo porođaja.

SRNA

Povezani članci

Stevandić pozvao predsjednike parlamentarnih stranaka na sastanak

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić pozvao je predsjednike svih stranaka sa sjedištem u Srpskoj, koje imaju poslanike u parlamentu i odbornike u skupštinama gradova, na današnji sastanak u Banjaluci o Izbornom zakonu i dogovor o nastupu na lokalnim izborima. Sastanak će biti održan u prostorijama Narodne skupštine u 14.00 časova, najavljeno je iz […]

U Srpskoj rođeno 15 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 sata rođeno je 15 beba – osam djevojčica i sedam dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima. U porodilištima u Foči i Banjaluci rođene su po tri bebe, Istočnom Sarajevu i Prijedoru po dvije, te po jedna u porodilištima Gradiška, Doboj, Bijeljina, Zvornik i Trebinje. U Foči su rođene tri […]