Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Studentska ljubav: Prije Jelisavete, Vuk Kostić je volio glumicu koju dobro znate (FOTO)

04 Januar 2023
8 min.
Studentska ljubav: Prije Jelisavete, Vuk Kostić je volio glumicu koju dobro znate (FOTO)

Glumac Vuk Kostić su mnogi proglasili najpoželjnijim neženjom u Srbiji.

Glumca Vuka Kostića publika je zavoljela u filmu “Apsolutnih sto”, a kasnije su se ređale uloge u filmskim i serijskim ostvarenjima kojima se rado vraćamo.

“Mala noćna muzika”, “Gorki plodovi”, “Život je čudo”, “Ubice mog oca”, “Porodica”, “Ulica lipa” samo su neke od njih.

Kako pored likova koje tumače, javnost interesuje i privatni život poznatih ličnosti, mnogi su sa nestrpljenjem “pratili” i navijali za ljubavni život popularnog glumca.

Još uvijek nije našao onu pravu, a nije tajna da je u prošlosti bio sa glumicom Jelisavetom Orašanin, voditeljkom Anom Mihajlovski, kao i sa pjevačicom Ivanom Peters.

FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ/RAS SRBIJA

Ono što je manje poznato ili su već svi zaboravili jeste da je mnogo prije ovih poznatih dama, Vuk Kostić volio svoju koleginicu sa klase.

Više od četiri godine bio je u ljubavnoj vezi sa poznatom glumicom Bojanom Stefanović.

Vuk i Bojana su se upoznali na studijama glume i bili su zajedno sa Nenadom Stojmenović, Sonjom Kolačarić, Goranom Jevtićem i Anom Maljević u klasi kod profesorke Biljane Mašić.

Prije početka veze, nekoliko puta su u predstavama glumili par.

– Prije zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tjera – ispričala je glumica jednom prilikom.

– U istoj toj predstavi je poslije, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem – dodala je Bojana.

– Jedne godine sam mu kupila muzički uređaj, jer stvarno voli muziku. Međutim, jedan prijatelj mu je poklonio nož za dranje divljači. Njegovoj sreći nije bilo kraja, svima je išao unaokolo i hvalio se nožem, dok muziku nije pominjao. Zato sam odlučila da mu kupim kupim kutiju od sto metaka za lov. Isto tako, prestala sam od njega da očekuje,m da mi da neki normalan poklon. On ne zna čak ni kada mi je rođendan – svojevremeno je ispričala Bojana.

Nakon četiri godine, Vuk i Bojana su stavili tačku na svoju vezu, ali su ostali u dobrim odnosima.

Bojanu Stefanović publika najviše pamti po ulogama u seriji “Ono kao ljubav” i filmu “Pogrešan čovjek”, a može da je gleda i na repertoarima Narodnog pozorišta i Pozorišta na Terazijama. Ona se danas bavi i food blogingom.

Udata je pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje djece – sina Matiju i kćerku Višnju, piše Glossy.

Povezani članci

Tom Kruz je najplaćeniji holivudski glumac, evo koliko zarađuje po izgovorenoj riječi

Tom Kruz je najplaćeniji glumac Holivuda, a uzevši u obzir njegovu zaradu tokom karijere objavljen je i iznos koji zarađuje po izgovorenoj riječi. Kruzove glumačke vještine u kombinaciji s poslovnim duhom i produkcijom sopstvenih filmova poput “Nemoguće misije” omogućili su mu da dobija i postotak zarade, a ne samo fiksnu platu od mnogih uspješnih ostvarenja […]

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Savršena figura i izvajane noge poznate srpske glumice, oduševili su sve na društvenim mrežama. Jelisaveta Oraščanin, glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, uvijek je bila fatalna za muški rod. Osim talentom i šarmom, ona je plijenila i fizičkim izgledom. Iako ima prirodno vitku figuru, ona nije krila da je uradila i određene intervencije kako […]