Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Toplane “INS”: Nastavak sezone grijanja

18 April 2024
1 min.
Toplane “INS”: Nastavak sezone grijanja

Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena je zbog niske temperature vazduha i pogoršanja vremenskih prilika, saopšteno je iz preduzeća “Toplane”.

Odluka o zvaničnom kraju tekuće sezone grijanja biti donesena naknadno iako je zvanično završena 15. aprila.

“Prateći vremensku prognozu za naredne dane, ali i sa novim postrojenjem u Toplanama, koje je rekonstruisano i automatizovano, moguće je brzo djelovati na promjene temperature”, navodi se u saopštenju.

Iz “Toplane” su napomenuli da je definisano da termoenergetska postrojenja i instalacije davaoca usluge i korisnika usluge treba da budu pogonski spremni do 15. maja.

SRNA

Povezani članci

Ljevnaić: Ljetna predsezona na Jahorini uz znatno niže cijene smještaja (VIDEO)

Ljetna predsezona na Јahorini počela je ponudom za Prvomajske i Vaskršnje praznike, uz znatno niže cijene smještaja. Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić istakao je u našem Јutarnjem programu da su smještajni kapaciteti spremni. – Noćenje za dvije osobe iznosi 35 evra – naveo je Ljevnaić. Rekao je da od danas radi gondola i park. […]

Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

Na izletištu na Tvrdimićima kod amfiteatra “Beli vuk” na području Istočnog Novog Sarajeva na tradicionalnom prvomajskom uranku okupilo se svega petnaestak izletnika, uglavnom mlađih. Zauzeto je svega nekoliko mjesta predviđenih za roštiljanje. Jedan od izletnika rekao je Srni da je na Tvrdimiće došao sa društvom da se zabave i obilježe Međunarodni praznik rada, kao što […]