Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnom Sarajevu počeo sastanak predstavnika SNSD-a, HDZ-a, SDP-a i NiP-a

30 Mart 2023
1 min.
U Istočnom Sarajevu počeo sastanak predstavnika SNSD-a, HDZ-a, SDP-a i NiP-a

Sastanak političkih partnera u vlasti na nivou BiH – SNSD-a, HDZ-a BiH, SDP-a BiH i Naroda i pravde /NiP/ počeo je danas u Istočnom Sarajevu.


Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će na sastanku biti riječi o onome šta je urađeno, planovima Savjeta ministara i daljim koracima, te poručio da je za funkcionisanje BiH najbitnije što manje miješanje stranaca.

Sastanku prisustvuju i Elmedin Konaković /NiP/, Nermin Nikšić /SDP/, te Dragan Čović i Borjana Krišto /HDZ/.

Predstavnici HDZ-a, SNSD-a i SDP-a, nakon oktobarskih izbora, potpisali su Sporazum o uspostavljanju vlasti u BiH u decembru prošle godine.

SRNA

Povezani članci

Civilna zaštita: Upozorenje građanima na olujni vjetar i zahlađenje

Uprava civilne zaštite Republike Srpske skreće pažnju građanima na nagli i veći pad temperature vazduha, pojavu naleta olujnog vjetra, kiše, susnježice i snijega, što može uticati na normalno odvijanje svakodnevice. Prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, u narednim danima Republiku Srpsku zahvatiće pogoršanje vremena sa olujnim naletima vjetra, kišom, susnježicom i snijegom. “Pažljivo planirajte boravak […]

Asocijacija “Stvaraoci Republike Srpske”: Genocidna namjera Njemačke i pojedinih članica UN prema srpskom narodu

Namjera Njemačke i još nekih članica UN, koje imaju nečistu savjest iz prošlosti, da Generalna skupština izglasa rezoluciju o Srebrenici van svake sumnje je genocidna prema srpskom narodu u cjelini, saopšteno je iz Asocijacije “Stvaraoci Republike Srpske”. “To je više nego jasan pokušaj da se Srbima nametne kolektivna krivica za zločine koji su se desili […]