Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnom Sarajevu počeo sastanak predstavnika SNSD-a, HDZ-a, SDP-a i NiP-a

30 Mart 2023
1 min.
U Istočnom Sarajevu počeo sastanak predstavnika SNSD-a, HDZ-a, SDP-a i NiP-a

Sastanak političkih partnera u vlasti na nivou BiH – SNSD-a, HDZ-a BiH, SDP-a BiH i Naroda i pravde /NiP/ počeo je danas u Istočnom Sarajevu.


Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će na sastanku biti riječi o onome šta je urađeno, planovima Savjeta ministara i daljim koracima, te poručio da je za funkcionisanje BiH najbitnije što manje miješanje stranaca.

Sastanku prisustvuju i Elmedin Konaković /NiP/, Nermin Nikšić /SDP/, te Dragan Čović i Borjana Krišto /HDZ/.

Predstavnici HDZ-a, SNSD-a i SDP-a, nakon oktobarskih izbora, potpisali su Sporazum o uspostavljanju vlasti u BiH u decembru prošle godine.

SRNA

Povezani članci

Završeni radovi na uređenju školskog igrališta

 U Trnovu su završeni radovi na uređenju školskog igrališta, a ukupna vrijednost projekta je 101.640 KM, saopšteno je iz Opštinske uprave. Opština Trnovo izdvojila je 80.080 KM, a Razvojni program UN /UNDP/ 21.560 KM. Realizacijom ovog projekta opština Trnovo dobila je moderno igralište sa tribinama, koje će pružiti sav komfor gledaocima prilikom praćenja sportskih i […]

Božović smijenio potpredsjednika SO Istočna Ilidža jer ga neće podržati na izborima

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović smijenio je potpredsjednika Skupštine opštine Vanju Ruduljić jer će na predstojećim izborima podržati kandidata SNSD-a Miroslava Vujičića. Ruduljić je smijenjena i zbog toga što nije htjela da učestvuje u gradnji zgrada na području ove opštine, a  koji se prodaju Bošnjacima, otkriva izvor ATV-a.  Više do 500 stanova je prodato […]