Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnom Sarajevu počeo sastanak predstavnika SNSD-a, HDZ-a, SDP-a i NiP-a

30 Mart 2023
1 min.
U Istočnom Sarajevu počeo sastanak predstavnika SNSD-a, HDZ-a, SDP-a i NiP-a

Sastanak političkih partnera u vlasti na nivou BiH – SNSD-a, HDZ-a BiH, SDP-a BiH i Naroda i pravde /NiP/ počeo je danas u Istočnom Sarajevu.


Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će na sastanku biti riječi o onome šta je urađeno, planovima Savjeta ministara i daljim koracima, te poručio da je za funkcionisanje BiH najbitnije što manje miješanje stranaca.

Sastanku prisustvuju i Elmedin Konaković /NiP/, Nermin Nikšić /SDP/, te Dragan Čović i Borjana Krišto /HDZ/.

Predstavnici HDZ-a, SNSD-a i SDP-a, nakon oktobarskih izbora, potpisali su Sporazum o uspostavljanju vlasti u BiH u decembru prošle godine.

SRNA

Povezani članci

Otvoren konkurs “Moje Trnovo kroz sliku i stih” povodom Dana opštine

Skupština opštine Trnovo u saradnji sa načelnikom je povodom Petrovdana, krsne slave i Dana opštine Trnovo raspisala konkurs za najbolje literalne i likovne radove “Moje Trnovo kroz sliku i stih”. Pravo učešća imaju polaznici Igraonice “Radost” i učenici JU OŠ “Sveti Sava” Trnovo. Nagrade će biti uručene na Svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave […]

Doroteji Radanović nagrada “Mladi srbista” za najbolji esej

 Učenica srednje škole Doroteja Radanović iz Trebinja osvojila je prvo mjesto na konkursu za najbolji literarni esej i nagradu “Mladi srbista”, koju su joj danas uručili predstavnici Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Osim diplome, Radanovićeva je dobila i novčana sredstva, dok će na jesen biti organizovan i odlazak na višednevni stručni seminar o srpskom […]