Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Rogatici o ženi iznesene neistine na sajtu

18 April 2024
1 min.
U Rogatici o ženi iznesene neistine na sajtu

Policijskoj stanici Rogatica prijavljeno je da je žensko lice čiji su inicijali T.D. iznijelo niz neistina o ženskoj osobi K.T. koje su objavljene na internet sajtu, a koje su pričinile štetu njenom ugledu i časti.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rasvjetljavanje i dokumentovanje krivičnog djela kleveta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U toku protekla 24 časa na području u nadležnosti Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su dva krivična djela, javni red i mir narušen je jednom, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

SRNA

Povezani članci

Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

Na izletištu na Tvrdimićima kod amfiteatra “Beli vuk” na području Istočnog Novog Sarajeva na tradicionalnom prvomajskom uranku okupilo se svega petnaestak izletnika, uglavnom mlađih. Zauzeto je svega nekoliko mjesta predviđenih za roštiljanje. Jedan od izletnika rekao je Srni da je na Tvrdimiće došao sa društvom da se zabave i obilježe Međunarodni praznik rada, kao što […]

Ljevnaić: Od 1. do 6. maja na planini nezaboravna avantura

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je danas da sve posjetioce tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika očekuje nezaboravna avantura na olimpijskoj planini u svim čarima koje nudi, a da za ljetnu sezonu, koja će biti otvorena 27. juna, uveliko teku pripreme. “Od 1. do 6. maja, posjetiocima će biti na raspolaganju gondola `Poljice`, avantura […]