Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 30 beba

19 Septembar 2023
1 min.
U Srpskoj rođeno 30 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 30 beba, po 15 djevojčica i dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.


Deset beba rođeno je u porodilištu u Banjaluci, sedam u Gradišci, tri u Prijedoru, po dvije bebe u Bijeljini, Trebinju, Istočnom Sarajevu i Foči, a po jedna u Nevesinju i Doboju.

U Banjaluci rođeno je sedam djevojčica i tri dječaka, u Gradišci pet dječaka i dvije djevojčice, u Prijedoru dvije djevojčice i jedan dječak, u Bijeljini i Istočnom Sarajevu po dva dječaka, u Trebinju dvije djevojčice, u Foči jedan dječak i jedna djevojčica, u Nevesinju jedan dječak i u Doboju jedna djevojčica.

U Zvorniku nije bilo poroda.

SRNA

Povezani članci

Isplata socijalnih davanja za jun danas, evo ko će dobiti dodatke

 Ministarstvo finansija Republike Srpske danas će isplatiti socijalna davanja za jun, za koje je u budžetu Srpske obezbijeđeno 46 miliona KM. Isplate će biti izvršene za korisnike mjesečnog boračkog dodatka i invalidske zaštite, višečlanim porodicama koje su pravo naknade stekle na osnovu Zakona o podršci nezaposlenom roditelju četvoro i više djece, saopšteno je iz Ministarstva […]

U Srpskoj rođene 23 bebe

 U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 23 bebe, 16 dječaka i sedam djevojčica, rečeno je Srni u porodilištima. U Banjaluci je rođeno 10 beba, u Prijedoru četiri, u Gradišci tri, u Zvorniku dvije, a po jedna beba u Bijeljini, Istočnom Sarajevu, Doboju i Foči. U Banjaluci je rođeno sedam dječaka […]