Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 30 beba

19 Septembar 2023
1 min.
U Srpskoj rođeno 30 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 30 beba, po 15 djevojčica i dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.


Deset beba rođeno je u porodilištu u Banjaluci, sedam u Gradišci, tri u Prijedoru, po dvije bebe u Bijeljini, Trebinju, Istočnom Sarajevu i Foči, a po jedna u Nevesinju i Doboju.

U Banjaluci rođeno je sedam djevojčica i tri dječaka, u Gradišci pet dječaka i dvije djevojčice, u Prijedoru dvije djevojčice i jedan dječak, u Bijeljini i Istočnom Sarajevu po dva dječaka, u Trebinju dvije djevojčice, u Foči jedan dječak i jedna djevojčica, u Nevesinju jedan dječak i u Doboju jedna djevojčica.

U Zvorniku nije bilo poroda.

SRNA

Povezani članci

Drastičan pad broja kandidata u protekle 2 godine: U Sarajevu POSKUPLJUJE POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA

Bez obzira što je Udruženje auto-škola Sarajevo prije nekoliko dana donijelo odluku o korigovanju cjenovnika, u Srpskoj ipak neće doći do poskupljenja polaganja vozačkog ispita, jer je i ovako polaznika sve manje. Kako je najavljeno, A kategorija od 1. juna u Sarajevu će da košta 720 KM, B kategorija 1.480 KM, C1 kategorija 750 KM, […]

Srpska bogatija za 18 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 18 beba, 10 djevojčica i osam dječaka. U Banjaluci je rođeno pet beba, u Zvorniku četiri, u Foči, Doboju, Nevesinju i Bijeljini po dvije, a u Gradišci jedna beba, rečeno je Srni u porodilištima u ovim lokalnim zajednicama. Tri djevojčice i dva dječaka rođeni su u […]