Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno13 beba

22 April 2024
1 min.
U Srpskoj rođeno13 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 13 beba, sedam djevojčica i šest dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.


Četiri bebe rođene su u Banjaluci, tri u Istočnom Sarajevo, dvije u Doboju, a po jedna u Gradišci, Zvorniku, Prijedoru i Foči.

U Banjaluci su rođene tri djevojčice i jedan dječak, u Istočnom Sarajevu tri dječaka, u Doboju dvije djevojčice, u Gradišci i Zvorniku po jedan dječak, a u Prijedoru i Foči po jedna djevojčica.

Poroda nije bilo u porodilištima u Nevesinju, Trebinju i Bijeljini.

SRNA

Povezani članci

U Srpskoj rođeno 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, sedam djevojčica i devet dječaka. U Doboju je rođeno pet beba, u Zvorniku, Nevesinju, Prijedoru i Banjaluci po dvije bebe, a u Bijeljini, Gradišci i Istočnom Sarajevu po jedna. U porodilištu u Doboju rođena je jedna djevojčica i četiri dječaka, u Banjaluci dva dječaka, […]

Izvještaj Vlade Srpske: Usvajanje rezolucije o Srebrenici izazvalo bi unutrašnje sukobe

Usvajanje rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN ugrozilo bi dugotrajan poslijeratni proces zacjeljenja BiH i izazvalo unutrašnje sukobe, upozorava se u 31. izvještaju Vlade Republike Srpske dostavljenom Savjetu bezbjednosti UN. Usvajanje rezolucije značilo bi nagrađivanje nedisciplinovanog ambasadora BiH pri UN za nepoštovanje Ustava, lažno iznošenje stavova BiH i doprinos daljem uništavanju ustavnog poretka BiH, […]