Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Studentskom centru Pale ima mjesta i za one koji nisu studenti (FOTO)

26 Januar 2023
3 min.
U Studentskom centru Pale ima mjesta i za one koji nisu studenti (FOTO)

Javna ustanova “Studentski centar Pale” moderno je opremljeni dom za smještaj studenata, ali i gostiju po veoma povoljnim cijenama.

Uslovi doma se usklađuju sa potrebama korisnika, te je studentima obezbijeđeno sve, zbog čega dom u Palama može parirati svjetskim studentskim centrima.

U sklopu Studentskog centra nalaze se tri odvojena objekta. Dva objekta namijenjena su za smještaj i ishranu studenata, i to sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje posjeduju kupatilo i wi-fi. Takođe, oba objekta posjeduju restoran.

U sklopu trećeg objekta nalaze se sportski sadržaji: sala za stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, pikado, a za sledeću godinu je planirano i opremanje teretane. Zatim, tu su čitaonica, biblioteka, TV sala, internet sala, kafeterija.

U toku su radovi na uređenju ispred trećeg objekta i doma 1 (pješačka zona sa klupama, amfiteatar i teretana na otvorenom).

Pored toga ovaj “studenjak” na Koranu posjeduje i otvorene sportske terene za košarku, odbojku i mali fudbal.

Osim smještaja za studente, u domu mogu da odsjednu i gosti, i to po veoma povoljnim cijenama.

“Za treća lica cijena noćenja je 25KM, ishrana 5KM po obroku, i uz to plaća se boravišna taksa u iznosu od 3 KM. Postoji mogućnost popusta za veće grupe”, navode iz Studentskog doma.

Cijena ishrane na mjesečnom nivou za treća lica iznosi 40 KM za pun pansion, 35 KM za polupansion, dok noćenje sa doručkom iznosi 30KM.

Cijena izdavanja trokrevetne sobe za treća lica je 300 KM ukoliko u sobi boravi jedna osoba, 350 KM ukoliko borave dvije osobe i 400 KM ukoliko u sobi borave tri osobe.

Kapaciteti doma još uvijek nisu popunjeni, te zainteresovani mogu naći svoj smještaj

Ono što je bitno za studente jeste da je smještaj besplatan, a ishrana na mjesečnom nivou iznosi 105 KM za sva tri obroka.

Povezani članci

Ana Pajić izabrana za fotomodela regije Istočno Sarajevo

U nedjelju, 28.04.2024., u Grand Event hall-u održan je spektakularan događaj koji je obilježio ljubitelje mode, ljepote i glamura – Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo, u organizaciji renomiranog Fashion M-a uz podršku Opštine Istočna Ilidža. Jedanaest talentiranih djevojaka s područja regije predstavilo se publici i žiriju u sportskoj,poslovnoj i svečano-poslovnoj kolekciji, demonstrirajući karakter, elokvenciju […]

Bjegunac iz predmeta ”Kode” uhapšen po potjernici Interpola

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo uhapsili su rano jutros Branislava Janjića, za kojim je raspisana crvena Interpol potjernica u predmetu ”Kode”. Janjić je uhapšeno u Istočnoj Ilidži i osumnjičen je kao član kriminalne grupe za koju se sumnja da bavila trgovinom droge, te da je blisko sarađivala i sa kriminalnom grupom Darka Еleza. Akcijom ”Kode” […]